Limuzina Kin Jong-una prispela v Hanoi: Oglejte si, kako so pričakali severnokorejskega voditelja v Vietnamu – TOPNEWS.si

Limuzina Kin Jong-una prispela v Hanoi: Oglejte si, kako so pričakali severnokorejskega voditelja v Vietnamu

Limuzina Kin Jong-una prispela v Hanoi: Oglejte si, kako so pričakali severnokorejskega voditelja v Vietnamu

Črna limuzina severnokorejskega voditelja Kim Jong-una je vstopila v glavno mesto Hanoja, kjer se bo jutri odvijalo srečanje z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom.

Ceste so bile v torek od meje s Kitajsko pa do Hanoja zaprte za promet, približno 170 kilometrov, vojaki in policija pa so se izmenjavali v hotelu Melia, kjer bi se moral nastaniti Kim Jong-un.

Za barikadami je stalo veliko državljanov in medijev v upanju, da bodo videli voditelje Severne Koreje.

Pred znamenito operno hišo in okrog hotela Metropol, ki naj bi bilo srečanje na vrhu, se je zbralo na stotine ljudi, ki so čakali na kolono z avtom.

Japonska televizija TBS je prikazala severnokorejskega voditelja, ki je na železniški postaji Ning na Kitajskem naredil “cigaretni odmor”, potem pa nadaljeval pot v Hanoi.

 

 

Video televizije TBS prikazuje, kako se Kim Jong-un pogovarja s severnokorejskimi uradniki, pa tudi z žensko s kristalnim pepelnikom, podobno Kimovi sestri Kim Jo Jong.

 

 

 

Kim je prispel v Vietnam po skoraj 70-urnem potovanju z vlakom. Potoval je s skupino sodelavcev v družbi svoje vplivne, mlajše sestre. Severnokorejski voditelj je s posebnim zeleno-rumenim oklepnim vlakom prispel do postaje Dong Dang na meji med Kitajsko in Vietnamom, nato pa nadaljeval pot do Hanoja s črno limuzino Mercedes-Benz.

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)