GEN-I prejel priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi – TOPNEWS.si

GEN-I prejel priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi

GEN-I prejel priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi

Skupina GEN-I je v sklopu projekta »Ugledni delodajalec 2018«, ki ga že osmo leto zapored organizira največji zaposlitveni portal MojeDelo.com, prejela priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi energetika in elektro industrija. V raziskavi je sodelovalo več kot 13.000 anketirancev, ki so po različnih kriterijih ocenjevali ugled posameznih slovenskih podjetij.

Priznanje je na slavnostni prireditvi na Brdu pri Kranju prejela Mojca Kert, svetovalka uprave Skupine GEN-I.

Skupina GEN-I se že od ustanovitve leta 2004 uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem energetskem trgu. Z delovanjem v več kot 20 evropskih državah, s 14 hčerinskimi družbami in skoraj 400 zaposlenimi strokovnjaki lahko partnerjem ponudi najbolj napredne storitve na področju trgovanja, prodaje in odkupa energentov ter samooskrbe z električno energijo, kar dokazujejo tudi številna priznanja.

Z namenom uresničevanje naših poslovnih načrtov podjetje soustvarja delovno okolje, ki zaposlenim nudi možnosti in priložnosti za razvoj lastnih potencialov in organizacijsko kulturo, ki sloni na za podjetje temeljnih vrednotah: spoštovanje, odgovornost, predanost, vključenost in prilagodljivost. Zato se v GEN-I zavedajo dejstva, da so zaposleni njihova največja vrednost, saj kreirajo identiteto podjetja, način delovanja podjetja ter končne rezultate, kar potrjuje tudi prejeto priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi.

Dr. Robert Golob, predsednik uprave Skupine GEN-I je dejal: “Prepričani smo, da so zaposleni naša najbolj dragocena dobrina. Vanje ne vlagamo zgolj z vidika financ, temveč predvsem na način, da jim zagotovimo priložnosti in možnosti razvijanja lastnih potencialov. Prav tako jim omogočamo vrhunsko vodstveno podporo pri uresničevanju ciljev, ki si jih zadajo.”

COMMENTS

Wordpress (0)