Trumpova snaha delavcem: Blokada financiranja zveznih institucij je pomembnejša od vas – TOPNEWS.si

Trumpova snaha delavcem: Blokada financiranja zveznih institucij je pomembnejša od vas

Trumpova snaha delavcem: Blokada financiranja zveznih institucij je pomembnejša od vas

Lara in Eric Trump

Snaha ameriškega predsednika Lara Trump razume 800.000 zaposlenih v javnem sektorju, ki ne prejemajo plače zaradi blokade vlade, vendar jim sporoča, da je nastali položaj pomembnejši od vsakega posameznika.

“Ni pošteno do vas in to vsi razumemo, je pa veliko bolj pomembnejše od vsakega posameznika,” je povedala soproga Trumpovega sina Erica za Bold TV.

“To je malo trpljenja za prihodnost naše države. Njihovi otroci, vnuki in generacije, ki prihajajo, pa se jim bodo zahvalile za žrtvovanje,” je Lara Trump sporočila delavcem, ki ne dobijo plač zaradi več kot mesec dni dolge blokade vlade.

Najdaljša blokada v zgodovini

Lara in Eric Trump

Blokada, ki je najdaljša v ameriški zgodovini, je nastala zaradi spora med ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in demokrati glede financiranja zida na meji z Mehiko.

Lara Trump je 36-letna bivša producentka informativne revije Inside Edition, ki se je leta 2017 poročila s sinom ameriškega predsednika Ericom, ki zdaj vodi očetovo poslovno cesarstvo.

“Vem, da je težko,” je dejala o žrtvovanju delavcev, ki čakajo na sporazum med republikanci in demokrati o 5,7 milijarde dolarjev vrednem zidu. “Vem, da imajo ljudje družine, morajo plačati račune, hipoteke in najemnine,” je dejala in dodala, da bo njen tast hitro našel rešitev.

No, sporočila bi jim le, naj ostanejo močni. Cenimo vse, kar žrtvujejo: ” Podpiramo vas in delamo vse, kar lahko. Vem, da predsednik dela vse, kar je v njegovi moči, da bi zadevo hitro rešil,” je sklenila Trumpova, ki tastovega ravnanja nikoli ne kritizira.

COMMENTS

Wordpress (0)