Škandal! Britanski minister za obrambo zgrozil svetovno javnost! Putina natisnil na toaletni papir! Moskva zavrača komentar, Britanci “znoreli”: Gre za sramoto! – TOPNEWS.si

Škandal! Britanski minister za obrambo zgrozil svetovno javnost! Putina natisnil na toaletni papir! Moskva zavrača komentar, Britanci “znoreli”: Gre za sramoto!

Škandal! Britanski minister za obrambo zgrozil svetovno javnost! Putina natisnil na toaletni papir! Moskva zavrača komentar, Britanci “znoreli”: Gre za sramoto!

V stranišču kabineta britanskega ministra za obrambo Gavina Williamsona je nekdo od uslužbencev fotografiral rolo toaletnega papirja, na katerem je natisnjena podoba ruskega predsednika Vladimirja Putina. V Kremlju omenjenega primera niso želeli komentirati.

Gavin Williamson pogosto uporablja borbene tone pri komunikaciji, povezani z ruskim predsednikom Putinom – tokrat pa je šel še korak dlje.

Vir blizu britanskega ministra za obrambo je potrdil, da so rolo toaletnega papirja s Putinovo podobo opazili v njegovi osebi pisarni na Ministrstvu za obrambo, ki naj bi jo Williamsonu podaril nekdo, ki se je želel pošaliti.

“To je bilo darilo iz šale, vsi vedo, da ima Gavin smisel za humor”, je pojasnil omenjeni vir.

Na družbenih mrežah so sledili številni negativni komentarji, mnogi menijo, da je taka poteza “sramotna in patetična”.

“Na stranišču patetičnega ministra za obrambo Gavina Williamsona se nahaja papir s podobo Vladimirja Putina in žaljivko za Rusijo. Gavin je nevarno sramoten na mnogo načinov,” je napisal eden od uporabnikov Twitterja.

“Naša sedanja vlada in celoten sistem upravljanja sta postala sramota. In on je klasičen simptom tega. Stopnja neprofesionalizma je osupljiva. Za Putina mora biti to kot igranje šaha z enomesečnim otrokom. Popolnoma nesmiselno poskušati kakršenkoli dialog”, je eden od komentarjev.

https://twitter.com/CourtneyBot_XX/status/1087022098336436224

“To mu pomaga misliti, da je oster, predpostavljam,…če bi se kdaj srečal s Putinom, ne bi imel dovolj toaletnega papirja, da bi očistil nered v svojih hlačah”.

Spomnimo, britanski minister za obrambo Williamson se je proslavil z ostrimi komentarji na račun Moskve tudi po zastrupitvi bivšega ruskega vohuna Sergeja Skripala (66) in njegove hčerke Julije (33) z “novičokom” na začetku lanskega leta v Salisburyju.

Britanska premierka Theresa May je takrat zagrozila, da bo Britanija izgnala 23 ruskih diplomatov, na kar je uradni Kremelj sporočil, da se bo odzval recipročno. Williamson je nato Rusiji odgovoril “naj utihne in se zgubi”.

COMMENTS

Wordpress (0)