(VIDEO) Preobrat v primeru pretepa nemškega politika AfD: Policija pregledala varnostne kamere in odkrila, da je poslanec lagal! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Preobrat v primeru pretepa nemškega politika AfD: Policija pregledala varnostne kamere in odkrila, da je poslanec lagal!

(VIDEO) Preobrat v primeru pretepa nemškega politika AfD: Policija pregledala varnostne kamere in odkrila, da je poslanec lagal!

Prišlo je do nepričakovanega preoobrata v primeru pretepa nemškega politika. Namreč, policija v Bremnu je sporočila, da so po pregledu posnetkov varnostnih kamer ugotovili, da je poslanec lagal.

Frank Magnitz, poslanec desničarske stranke Alternativa za Nemčijo (AfD) v deželnem parlamentu, je trdil, da so ga v ponedeljek zvečer napadli trije moški, ki so ga pretepli s palicami.

Policija je takoj pregledala nadzorne kamere in v sredo sporočila, da so Magnitza napadli trije moški, vendar ga niso pretepli, niti uporabili kakršnokoli orožje. Njegove poškodbe so nastale pri padcu na tla, potem ko so ga moški odrinili.

AfD je sporočil, da so napadalci tepli Magnitz tudi, ko je ležal na tleh, vendar je policija sporočila, da se na kamerah jasno vidi, da so moški pobegnili takoj zatem, ko je padel na tla. Dva delavca, za katera je AfD trdila, da sta rešila Magnitza pred napadalci, sta prišla na kraj dogodka, ko so se razbojniki že razbežali. Opazila sta krvavega človeka na tleh in poklicala nujno pomoč.

Die Polizei sucht dringend nach Zeugen.

Objavil/a RTL Aktuell dne Ponedeljek, 07. januar 2019

AfD se je takoj po dogodku odzvala z ostrim sporočilom, da ni “pomembno, za katero orožje gre, Magnitza so napadli pretepli z neko vrsto palice”. Magnitz je na lastno odgovornost že v sredo zapustil bolnišnico in dejal, da je verjetno šlo za poskus ropa.

COMMENTS

Wordpress (0)