(VIDEO) Bo Rusija dobila prvo damo? To je Alina Kabajeva, ki jo mnogi vidijo kot Putinovo soprogo! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Bo Rusija dobila prvo damo? To je Alina Kabajeva, ki jo mnogi vidijo kot Putinovo soprogo!

(VIDEO) Bo Rusija dobila prvo damo? To je Alina Kabajeva, ki jo mnogi vidijo kot Putinovo soprogo!

Na letošnji tiskovni konferenci ruskega predsednika Vladimirja Putinu je novinar ruskemu predsedniku postavil vprašanje, kdaj se namerava poročiti in s kom? Omenjeno vprašanje je sprožilo govorice o Putinovi poroki z Alino Kabajevo.

V odgovoru na novinarsko vprašanje se je Putin nasmehnil in odgovoril, da namerava v prihodnosti ponovno stopiti na “nori” kamen. “Kot dostojna oseba, bom moral prej ali slej to storiti”, je dejal Putin.

Svetovni tisk sedaj piše o tem, da njegova domnevna dolgoletna partnerica Alina Kabajeva (35) postaja nestrpna, in da želi vedeti, kdaj bo poroka.

Kdo je Alina Kabajeva?

Kabajeva v Rusiji velja za eno bolj priljubljenih žensk, že deset let pa jo ruska javnost ne povezuje z nobenim drugim moškim razen predsednikom Putinom.

Špekulira se, da je Putin več kot deset let v zvezi z bivšo ritmično gimnastičarko Alino, ki je postala šefinja velike medijske hiše v Moskvi. Govori se celo, da ima par tajno družino, kar pa je Kremelj kategorično zanikal.

Domnevno zvezo Putina in Kabajeve je razkril tabloid “Moskovski korespodent”, ki je v lasti nekdanjega Putinovega KGB kolega, vohuna Aleksandra Lebedeva.

Od leta 2014 Kabajeva vodi “Nacionalno medijsko skupino”, potem ko je odstopila kot poslanka v ruskem parlamentu.

Alina se redko pojavlja v javnosti. Včasih tudi sama malce pogreje špekulacije. Tako je ob neki priložnosti izjavila, da je našla moškega, ki ga ima “zelo rada”, ni pa želela razkriti njegovega imena.

Kabajeva zanika, da ima otroke, čeprav so jo ob neki priložnosti fotografirali z dvema dečkoma, za katera je kasneje trdila, da sta njena nečaka.

Zadnja leta mediji med drugim pišejo tudi o tem, da ji je botoks spremenil zunanji videz.

COMMENTS

Wordpress (0)