Gregor Golobič odgovoril Janezu Janši in zavrnil očitke o avtorstvu intervjuja z Marjanom Šarcem – TOPNEWS.si

Gregor Golobič odgovoril Janezu Janši in zavrnil očitke o avtorstvu intervjuja z Marjanom Šarcem

Gregor Golobič odgovoril Janezu Janši in zavrnil očitke o avtorstvu intervjuja z Marjanom Šarcem

Razlog zakaj sta Janša in Golobič prekrižala peresi je nedavni intervju predsednika vlade Marjana Šarca za spletni portal Siol, kjer je zapisal, da je resnični avtor odgovorov Marjana Šarca Gregor Golobič. “Že nekaj dni se je govorilo, da Gregor Golobič nima časa za partnerja, ker piše vprašanja in odgovore za Marjana Šarca. Gregor Golobič mu ni ostal dolžan in je na Twitterju zapisal:

“Janševih desperadičnih izpadov že dolgo ne komentiram, a teh nekaj besed zgošča ves njegov problem. Pa ne mislim na doslej nepreseženo nizkotnost namigovanja. Samopohablja se skozi totalno podcenjevanje – Šarca, ko mu ne pripisuje takega intervjuja, in mene, ko mi ga pripisuje…” Nekateri so v Golobičevm odzivu predvsem v zadnjem stavku videli obračun z obema z Janezom Janšo in Marjanom Šarcem obenem.

Marjan Šarec je v intervju z naslovom: Njihov čas je potekel, zdaj prihaja naš čas. Lahko tvitajo ali pišejo, kar hočejo. Jaz delam po svoje. “Piš’te, kar hoč’te!” Konec je!, med drugim dejal:

“Zakaj bi jaz na primer odgovarjal na tvite, ki jih piše Janez Janša, ali nekomu, ki je dobil na volitvah 0,88 odstotka glasov (Lista novinarja Bojana Požarja, op. a.)? S tem se ne ukvarjam. To je stvar preteklosti. Ne razumejo, da me ne morejo prizadeti. Drugi časi so. “Ker moj oče razumeti noče, da je že zdavnaj vse dr’gač,” je pel Andrej Šifrer.

Gospodje, čas je potekel! In prav ti ljudje danes meni govorijo, da sem vlado sestavil iz starih obrazov. A s SDS jih ne bi sestavil iz starih obrazov?! Oni ne razumejo, da jaz to vidim skozi svojo prizmo. Ko je bil plebiscit, sem bil star 12 let. To sem spremljal. Vse bom naredil za Slovenijo, ker jo imam rad. In ne bom dovolil, da si ti ljudje prisvajajo domoljubje. Tega ne bom dovolil.

V pisarni imam sliko Rudolfa Maistra, ker sem domoljub do petnih žil. Zdaj, ko jim je že vse propadlo, se bodo pa šli tole … Oni so zame kot nekdanje vodstvo Vzhodne Nemčije, ki ni razumelo, da mladina razmišlja drugače. Njihov čas je potekel, zdaj prihaja naš čas. Lahko tvitajo ali pišejo, kar hočejo. Jaz delam po svoje. “Piš’te, kar hoč’te!” Konec je!

COMMENTS

Wordpress (0)