(VIDEO) Boris Popovič: “Za poraz so krivi POP TV in Uroš Slak in Kanal A, RTV in Evgenija Carl, Delo in Boris Šuligoj, Primorske novice …” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Boris Popovič: “Za poraz so krivi POP TV in Uroš Slak in Kanal A, RTV in Evgenija Carl, Delo in Boris Šuligoj, Primorske novice …”

Na spletu tudi videospot oz. parodija iz filma Propad (Der Untergang), ki prikazuje padec Borisa Popoviča - Boris Popovič za poraz na volitvah v Kopru krivi medije, spin doktorje in strice iz ozadja, "ki so pač naredili svoje delo"

(VIDEO) Boris Popovič: “Za poraz so krivi POP TV in Uroš Slak in Kanal A, RTV in Evgenija Carl, Delo in Boris Šuligoj, Primorske novice …”

“Da je bila kampanja nizka, bila je nizka, jaz take kampanje še nisem videl. Ta kampanja je bila zrežirana na tak način, da se sploh nismo pogovarjali o ničemer drugem kot samo o mojem karakterju, o strahovladi, o nogometu, kaj se v nogometnem klubu v Kopru dogaja. Pa to nima zveze z mojim delom, nima zveze z vizijo nadaljnjega razvoja za naslednje štiri leta, to kar ljudje pričakujejo. Ni imelo nobene zveze z normalno kampanjo. Bilo je 12 protikandidatov, vseh dvanajst so našteli, vsi so samo pljuvali, jaz nisem prišel niti na vrsto. Potem je bil ta napad na Pop TV-ju zrežiran s strani Mišiča in Olge Franca, pa še nekaterih drugih, pa s strani voditelja (Uroša Slaka). Vse so pripravili in strici iz ozadja so pač naredili svoje delo. Našli so enega spin doktorja, po mojih informacijah iz Izraela, ki je jasno povedal, kaj je treba v tej kampanji. Treba se je osredotočiti na eno stvar in to je karakter, karakter ter BUM. In tam so omenjali neko kanalizacijo v zaledju. Skratka nič, kampanja brez programa, šuntanje, šuntanje šuntanje. Razdelili so enostavno ljudi in jaz mislim, da to niti slučajno ni dobro. In nima zveze s kampanjo, nikjer drugje se to ni dogajalo. Imamo 212 občin, povejte mi en tak primer. To je sramotno, kar se je zgodilo.”

Popovič ne skopari s poimenskim naštevanjem krivcev, ki so v medijih, po njegovi oceni, krivi za volilni rezultat v Kopru.

“Kar se pa tiče medijev, etika, morala na tem področju v Sloveniji je na najnižji možni ravni. Imamo samo RTV, kjer je Evgenija Carl ena posameznica, ki se obnaša kot, da je to s.p.. In ne samo to, da se obnaša, pa tudi dovolijo ji, da lahko govori kar hoče in kadar hoče in očrni kogar hoče. In to je enostavno nedopustno… Imamo privatne medije, kjer so ameriški lastniki. POP TV A kanal, živijo od sponzorjev, sponzorskih sredstev, od tistih pač, ki dajejo reklame, to so v glavnem državna podjetja, v katerih imajo strici iz ozadja največjo moč. Imamo Primorski dnevnik, ki je v lasti nemškega tajkuna, potem imamo Borisa Šuligoja, ki se ga v zadnjem času sploh ne prepozna več, poglejte samo njegovo pisanje, tendenciozno iz dneva v dan. Nič drugega ne dela, kot samo piše Boris Popovič negativno, negativno, kar v vseh teh 16. letih sploh ni počel, zadnje čase se mu je obrnilo. Tako poglejte in sami presodite, kaj se je dogajalo. Ampak ljudje volivci niso tako neumni, da ne bi to prepoznali”!

Po volitvah se je Boris Popovič pojavil tudi v parodiji spota iz filma Propad Der Untergang. Gre za nemški zgodovinski film, ki prikazuje zadnje dni Adofla Hitlerja in Tretjega rajha v letu 1945 in temelji na istoimenski knjigi zgodovinarja Joachima Festa, delih Spominov Alberta Speera in spominih Hitlerjeve tajnice Traudl Junge. Parodija z resničnimi dogodki neznanih avtorjev na Youtubu se pogosto pojavlja na spletu, po prelomnih političnih dogodkih, kjer si avtorji sposodijo politične sodobnike in jih postavijo v čas leta 1945. Zadnji prikazuje padec Borisa Popoviča.

COMMENTS

Wordpress (0)