(VIDEO) Putinova hčerka dala intervju prvič po ločitvi od ruskega milijarderja, ki se je poročil z rusko starleto – TOPNEWS.si

(VIDEO) Putinova hčerka dala intervju prvič po ločitvi od ruskega milijarderja, ki se je poročil z rusko starleto

(VIDEO) Putinova hčerka dala intervju prvič po ločitvi od ruskega milijarderja, ki se je poročil z rusko starleto

Hčerka ruskega predsednika Vladimirja Putina, Jekaterina Tihonova, je pred kratkim gostovala na televiziji Rossia 1, le nekaj dni po potrditvi, da se ločuje od Kirila Šamalova, za katerega pravijo, da je “najmlajši ruskim milijarder”.

Kiril Šamalov, bivši mož Jekaterine Tihonove

Jekaterina Tihonova (32), “rokenrol akrobatska zvezda”, se redko pojavlja v javnosti, kaj šele da bi dajala intervjuje.

Ruski mediji so poročali, da se je ločila od tajkuna Kirila Šamalova (36). Pojavile pa so se tudi govorice, da se je Šamalov ponovno poročil s svojo nekdanjo ljubico Žano Volkovo.

Žana Volkova, bivša manekenka, sedaj starleta

Šamalov je eden izmed ruskih tajkunov, proti kateremu je Zahod uvedel sankcije. Za ruske medije ni želel komentirati svojega zasebnega življenja.

Govorice o ločitvi Tihonove in Šamala kot tudi o njegovi poroki z Volkovo so se potrdile potem, ko je Volkova v svojem uradnem dokumentu navedla priimek Šamalova kot svoj.

Ni znano, zakaj zakon z Jekaterino Tihonovo ni uspel. Poročila sta se tajno leta 2013. Šamalov naj bi kot doto domnevno dobil delnice nekaterih državnih podjetij, vrednih več sto milijonov dolarjev. Z ločitvijo pa naj bi izgubil 200 milijonov funtov in 20 odstotkov delnic plinskega giganta Sibur. Lani je Bloomberg njegovo bogastvo ocenil na 1.3 milijarde dolarjev, letos pa samo na 800 milijonov.

Tihonova naj bi bila Putinovoa mlajša hčerka, čeprav tega ruski predsednik ni nikoli javno potrdil.

V televizijskem intervjuju je Tihonova govorila o znanstvenih raziskavah, predstavili so jo kot namestnico direktorja inštituta za matematično raziskovanje kompleksnih sistemov na Moskovski državni univerzi in šefinjo raziskovalne družbe “Innopraktika”.

V intervjuju je govorila tudi o napredku v tehnologiji, čigar cilj je nadzor električnih impulzov v možganih.

Velika skrivnostnost obkroža obe Putinovi hčerki iz zakona z bivšo soprogo Ljudmilo. Jekaterina Tihonova sicer uporablja mamin dekliški priimek. V Rusiji je znana kot šampionka v športnem plesu.

COMMENTS

Wordpress (0)