(VIDEO) Kaj si je obul šef EK Juncker? Prišel pijan, nato hitro zapustil konferenco! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kaj si je obul šef EK Juncker? Prišel pijan, nato hitro zapustil konferenco!

(VIDEO) Kaj si je obul šef EK Juncker? Prišel pijan, nato hitro zapustil konferenco!

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker se je ponovno osramotil, ko se je pojavil pijan na konferenci s predsednikom Južne Afrike, na nogah pa je imel dva različna čevlja, enega rjavega, drugega v črni barvi.

Predsednik Južne Afrike Cyiril Ramaphosa bi moral izvesti skupno tiskovno konferenco s predsednikom evropske komisije Jean-Claudom Junckerjem, pa je ostal za govornico sam, s poljskim levičarjem Donaldom Tuskom.

Med konferenco je gospa iz njegovega spremstva poskušala Jeanu-Claudeu Junkerju nekaj povedati, vendar je ni slišal, nato pa je stopil z govornice na rob odra. Gospa je vpadljivo gledala v njegove čevlje, po nekaj besedah se je Juncker nenadoma obrnil in odmajal k izhodu iz konferenčne dvorane.

Junker opet pijan

Junker predsednik evropske komisije je ponovo pijan, došao je na koferenciju sa jednom braon cipelom, a drugom crnom. Bez objašnjenja napistio konferenciju.

Objavil/a Dnevna Gazeta dne Petek, 16. november 2018

V trenutku, ko Juncker stopa proti izhodu, ga oseba iz protokola drži in usmerja k prehodu, da ne bi slučajno padel. To ni prvi škandal Jeana-Claudea Junckerja, povezan z alkoholom. Predsednik evropske komisije je izzval diplomatski škandal, ko je vidno alkoholiziran prišel na gala večerjo ob priložnosti vrha NATO v Bruslju.

Britanski mediji so že večkrat kritizirali Junckera zaradi alkoholizma, v britanskih medijih pa so pisali, da šef Evropske komisije pije že od ranega jutra, in da ga je težko videti treznega, saj je “mortus nažgan že pred 12.00“. Takrat je Evropska komisija sporočila, da Juncker ni bil pijan, temveč, da se težko giblje zaradi problema z okvarjeno hrbtenico.

Kljub temu, da želijo predstavniki EU igrati na karto sočutja javnosti, to ni bilo prvič, da se je Juncker pojavil pijan v javnosti, o čemer pričajo številni posnetki na internetu. Pred nekaj leti je tako Juncker pred kamerami celo delil zaušnice liderjem EU, primerjal kravate, jih objemal in se z njimi pretirano poljubljal.

COMMENTS

Wordpress (0)