Berlusconi se je sam povabil k Putinu na rojstni dan: Vsi se še spomnijo, kaj mu je podaril lani – TOPNEWS.si

Berlusconi se je sam povabil k Putinu na rojstni dan: Vsi se še spomnijo, kaj mu je podaril lani

Berlusconi se je sam povabil k Putinu na rojstni dan: Vsi se še spomnijo, kaj mu je podaril lani

Bivši italijanski premier, Silvio Berlusconi, je izjavil, da namerava obiskati ruskega predsednika Vladimirja Putina na njegov rojstni dan.

“Grem v Rusijo k mojemu prijatelju Vladimirju Putinu, da mu voščim vse najboljše za rojstni dan. Izkoristil bom to priložnost za pogovor o pomembnih mednarodnih vprašanjih”, je napisal Berlusconi na svojem Facebook profilu poleg svoje fotografije, na kateri se vidi, da že sedi v letalu.

In volo verso la Russia per il compleanno del mio amico Vladimir Putin. Ne approfitterò per confrontarci su tutte le grandi questioni internazionali.

Objavil/a Silvio Berlusconi dne Sobota, 06. oktober 2018

Pred tem je tiskovni predstavnik Kremlja, Dmitrij Peskov, sporočil, da bo “predsednik Putin preživel ta dan v krogu svoje družine in prijateljev”.

Berlusconi je bil tudi lani gost na Putinovem rojstnem dnevu. Za darilo mu je podaril ogromno posteljno prekrivalo, na katerem je njuna skupna slika!

Zanimivo je, da je letos Berlusconi, zaradi rojstnega dne prvega človeka Rusije, izpustil udeležbo na prireditvi svoje stranke “Naprej Italija,” ki so jo organizirali prejšnji konec tedna v Milanu.

Vladimir Putin in Silvio Berlusconi

Sicer je Putin včeraj praznoval svoj 66. rojstni dan. Njegov telefon pa je zvonil od ranega jutra, čestitali pa so mu skoraj vsi svetovni voditelji.

COMMENTS

Wordpress (0)