Seks škandal v Prištini! Popolni kaos med albanskima voditeljema! Predsednik kosovskega parlamenta ujet s soprogo predsednika Hashima Thaçija – TOPNEWS.si

Seks škandal v Prištini! Popolni kaos med albanskima voditeljema! Predsednik kosovskega parlamenta ujet s soprogo predsednika Hashima Thaçija

Seks škandal v Prištini! Popolni kaos med albanskima voditeljema! Predsednik kosovskega parlamenta ujet s soprogo predsednika Hashima Thaçija

Predsednik kosovskega parlamenta Kadri Veseli in predsednik Kosova Hashim Thaçi se izjemno sovražita. Razlog takega sovraštva ni politične narave, temveč se je v politiko vmešala Ljumnija Thaçi, supruga Hašima Thaçija, piše srbski Kurir.

Celotna zgodba se je pravzaprav začela, ko so obveščevalne službe odkrile, da je Veseli vrgel oko na atraktivno Ljumnijo, ki mu domnevno ni ostala dolžna. Te ugotovitve je za Kurir potrdil tudi njihov dolgoletni obveščevalec Božidar Spasić, ki razkriva, da so odkrili tudi kotičke, kjer se zaljubljenca srečujeta.

“Thaçiju so občutljive informacije dostavile turške tajne službe. Soprogo in njegovega političnega rivala so zalotili trikrat v restavraciji, najpogosteje pa se “švaleracija” organizira na različnih izletih, v glavnem v državnih vilah in lovskih kočah na Brezovici in Šari. Poleti se radi spustijo do Drača ali nekega drugega kraja na albanskem primorju. Thaçi je bil jezen kot ris, ko je zvedel za to in pravijo, da ni mogel verjeti, kaj počne njegova soproga. Turška tajna služba ga redno obvešča, čaka pa se na Thaçijev odziv”, je dejal Spasić, ki spomni, “da je predsednik Thaçi pred nekaj leti že imel problem z Ljumnijo, ki ga je nameravala zapustiti zaradi oficirja Kforja iz britanskega kontingenta”.

Božidar Spasić, obveščevalec

“Thaçijevo soprogo so tedaj videvali s tem gospodom tudi na izletih, kot tudi v Bondsteelu. V omenjeno bazo je prihajala skoraj tako kot v lastno hišo. To je bilo tako resno, da je skoraj odšla, ko se je začela “čistka“. Vse se je hitro pometlo pod preprogo, gospa pa se je vrnila k Thaçiju, Britanca pa so suspendirali. Ljumnija je skupaj s svojo sestro sodelovala tudi v bakanalijah z oficirji Kfora, ko so jo ujeli. Thaçi je slednje hitro demantiral in trdil, da je v teh bakanalijah sodelovala le sestra njegove soproge,” razkriva Spasić.

Albanke imajo rade oficirje

Spasić pojasni, da se soproge prištinskih liderjev skrivajo za kuliso humanitarnega dela.

“Vse živijo v zlati kletki, v vilah z bazeni in med štirimi stenami. Edini izhod je humanitarno delo, v katerega so jih zvabili tujci na Kosovu. Pa kaj mislite, zakaj vodstvo v Prištini ne prenaša Kforovcev in ostalih tujcev, Albanke so znane po tem, da podležejo čarom oficirjev,” meni Božidar Spasić, ki še pojasni, da albanski politiki krivijo tujce, ker so jim “skvarili” soproge: “Ker Ramush Haradinaj zelo dobro ve, kaj se dogaja, je njegova soproga Anita edina, ki se ne udeležuje humanitarnih “žurk”. Thaçi pa se rad dela Evropejca, slednje pa se mu je vrnilo kot bumerang”.

COMMENTS

Wordpress (0)