Francija zgrožena: Predsednik Emmanuel Macron se je slikal z na pol golim fantom, ki kaže sredinec! – TOPNEWS.si

Francija zgrožena: Predsednik Emmanuel Macron se je slikal z na pol golim fantom, ki kaže sredinec!

Francija zgrožena: Predsednik Emmanuel Macron se je slikal z na pol golim fantom, ki kaže sredinec!

Francoski predsednik Emmanuel Macron se je ponovno znašel na udaru kritik, tokrat zaradi fotografije, na kateri s širokim nasmehom na obrazu, pozira med dvema mladeničema med obiskom francoskih Karibov, pri tem pa en najstnik brez majice in s spuščenimi hlačami kaže sredinec, drugi pa je povedal, da je bivši zapornik.

Drugi mladenič na fotografiji, ki je bila posneta prejšnji konec tedna, ko je francoski predsednik Macron vstopil v njegovo hišo med ogledom karibskega otoka Saint-Martin, pa je bivši zapornik.

Macron je v nedeljo izjavil, da je bivšega zapornika spoznal nenačrtovano pri ogledu obnovitvenih del na otoku, leto dni potem, ko je tam pustošil orkan Irma.

“Rad imam te otroke (Francoske) Republike, ne glede na njihove napake”, je sporočil francoski predsednik.

Fotografijo je eden od mladeničev objavil na družbenih mrežah, v Franciji pa so danes glede tega nekateri zelo “zaskrbljeni”.

Ogorčenje nad fotografijami še posebej izražajo konzervativni politiki. Tako je liderka skrajne desnice Marin le Pen na Twitterju napisala, da se nekaj takega “ne da oprostiti”, in da “Francija zasluži boljše od tega”.

COMMENTS

Wordpress (0)