Nekdanja Trumpova sodelavka v svoji novi knjigi: Melania štetje dni do ločitve, komaj čaka, da se mu izteče mandat! – TOPNEWS.si

Nekdanja Trumpova sodelavka v svoji novi knjigi: Melania štetje dni do ločitve, komaj čaka, da se mu izteče mandat!

Nekdanja Trumpova sodelavka v svoji novi knjigi: Melania štetje dni do ločitve, komaj čaka, da se mu izteče mandat!

Prva dama Združenih držav Amerike, Melanie Tramp, šteje dni do razveze zakonske zveze z Donaldom Truampom, trdi nekdanji sodelavka ameriškega predsednika Omarosa Manigault-Newman.

V svoji knjigi “Izven nadzora” je opisala dneve, ki jih je preživela v Beli hiši. med drugim, kakšni odnosi prevladujejo v Beli hiši. Manigault trdi, da prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump izbira svoja oblačila, s katerimi izraža pasivno-agresiven duh.

“Če pogledate oblačila, ki jih nosi Melania Trump, vidite njen upor v slogu, ki ima en sam cilj. Mislim, da Melania svoj stil uporablja tako, da kaznuje svojega moža,” je dejala Manigaultova.

Donald Trump z nekdanjo asistentko Omaroso Manigault Newman

Nekdanja Trumpova sodelavka trdi, da je Trump v želji, da bi popravil svoje napake, prisilil svojo soprogo, da se je odpravila v center, kjer živijo priseljenci, zato je Melania nosila jakno, na kateri je pisalo “”I really don’t care, do you” .

Melania Trump po obisku v migrantskem centru

Prav tako nekdanja svetovalka trdi, da je zakonska zveza Trump na robu, in da se želi Melania ločiti takoj, ko se zaključi mandat ameriškega predsednika.

“Menim, da Melania šteje minute do konca mandata svojega moža, da bi se lahko ločila od njega,” je zapisala Manigaultova.

Omarosa Manigault Newman je bila med Trumpovim mandatom ena redkih Afro-Američank v Beli hiši. Podpirala ga je med volilno kampanjo in po njegovi izvolitvi na mesto predsednika ZDA je bila tudi njegova asistentka. Najbolj mu zameri rasizem in odnos do migrantov iz Latinske Amerike.

COMMENTS

Wordpress (0)