(VIDEO) Lepa, elegantna, pametna in seksi: Britanci popolnoma ponoreli zaradi hrvaške predsednice Kolinde! Slovenski politiki ji ne sežejo niti do kolen! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Lepa, elegantna, pametna in seksi: Britanci popolnoma ponoreli zaradi hrvaške predsednice Kolinde! Slovenski politiki ji ne sežejo niti do kolen!

(VIDEO) Lepa, elegantna, pametna in seksi: Britanci popolnoma ponoreli zaradi hrvaške predsednice Kolinde! Slovenski politiki ji ne sežejo niti do kolen!

Dejstvo, da ji naši politiki ne sežejo niti do kolen, se nanaša na promocijo države.

Pri promociji lastne države ji slovenski politiki ne sežejo niti do kolen. Hrvaške predsednice se še zelo dobro spomnimo iz svetovnega nogometnega prvenstva v Moskvi. Spomnimo se tudi, kako se je lani na vrhu zveze NATO v Bruslju “dokopala”do ameriškega predsednika Donalda Trumpa in bila ves čas ob njem, ali pa njenega lobiranja pri Junckerju v zvezi z arbitražnim sporazumom v Bruslju. Prah se še ni polegel, pa je že navdušila Britance in pokazala javnosti Zahodnega Balkana, kako se dela promocija države, ki jo vodi. Se morda spomnite kakšnega podobnega nastopa katerega visokega slovenskega politika?

Za hrvaško predsednico pravijo, da bi šla tudi do hudiča, če bi bilo treba, da bi dosegla hrvaške geopolitične in ekonomske interese. Priznati ji je treba tudi, da odlično opravlja kampanjo pred hrvaškimi predsedniškimi volitvami.

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je tako gostovala tudi v popularni britanski oddaji “Dobro jutro, Britanija”. Sodeč po komentarjih na družbenih omrežjih je popolnoma prevzela Britance. Nič čudnega ne bi bilo, če jo bomo naslednjič gledali na Trumpovi televiziji Fox News, ko bo hvalila hrvaške turistične znamenitosti in pojasnjevala, da Črnogorci ne bodo začeli Tretje svetovne vojne, in za kaj sploh gre na Balkanu.

Kolinda je v jutranji oddaji najresneje govorila o Brexitu in pritiskih na ženske, ki se ukvarjajo s politiko. Zaradi vtisov, ki jih je naredila na gledalce v času nastopa, jo gledalci kujejo v nebo.

“Resnično jo je bilo inspirativno poslušati”, “Zdi se ljubka gospa, mnogo boljša od Mayeve”, “Kakšna čudovita oseba. Lepa znotraj in zunaj. Popolno nasprotje Theresi May”, “Lahko Thereso zamenjamo zanjo?” “Všeč mi je, močna je, pametna, atraktivna in senzibilna. Morda bi jo morali drugi voditelji poslušati. Prosim vas, pridite v Britanijo in vodite nas”. “Odličen primer vodje države, to je pokazala tudi na Svetovnem nogometnem prvenstvu”, “Odlična je”, “Lepa, elegantna, pametna, seksi… Vendar, predvsem predsednica. Sprašujem se, ali je srečna v življenju? Želim ji vso srečo in notranji mir”, so le nekateri od navdušenih komentarjev na Twitterju, pod video izrezi televizijskega nastopa hrvaške predsednice.

COMMENTS

Wordpress (0)