Za nekatere car, za druge pijanec: Šef EK Juncker se opoteka, poljublja roke, glave in rad klofuta predsednike držav! – TOPNEWS.si

Za nekatere car, za druge pijanec: Šef EK Juncker se opoteka, poljublja roke, glave in rad klofuta predsednike držav!

Za nekatere car, za druge pijanec: Šef EK Juncker se opoteka, poljublja roke, glave in rad klofuta predsednike držav!

Da ima šef Evropske komisije Jean-Claude Junker rad alkoholne pijače, se je pogosto šušljalo v bruseljskih kuloarjih, sedaj pa se vse bolj pogosto o tem piše v naslovnih člankih evropskih medijev.

Vir: Dailymail

Leta 2015 je vodja Evropske komisije pričakal madžarskega premierja Viktorja Orbana z besedami “diktator prihaja”, nato pa mu je razigrano “prisolil” zaušnico. Belgijskega premierja Charlesa Michela je ob neki priložnosti poljubil na čelo.

 

Juncker, politik iz Luksemburga in predsednik Evropske komisije, slovi po svojevrstnem vedenju, rad svoje kolege zasipa s poljubi in objemi.

Pred kratkim so ga na vrhu zveze Nato posnele kamere, kako se ziblje in lovi ravnotežje, pri tem pa se ni mogel povzpeti na oder in so mu pri tem morali pomagati voditelji zveze Nato.

Novinar Jean Quatremer

Sam je zavrnil, da ima težave z alkoholom in se zgražal nad zlobnostjo novinarjev ter dejal, da zahteva spoštovanje, saj ima išjas in bolečine v hrbtu. Daly Mail je objavil trditve insajderja, da Jucker pije in zelo rad pogleda v kozarček.

Francoski novinar Jean Quatremer, ki leta spremlja dogajanje v Evropski uniji, pravi, da je Brusel preplavljen z zgodbami o Junckerjevem popivanju, in da se je slednje izmaknilo nadzoru. Kar zadeva Junckerjevo zatrjevanje, da ga je bolel hrbet, opazovalci trdijo, da se je smejal in veselil, in da ni bil videti kot nekdo, ki ga nekaj boli. Že prej je Juncker v nekih situacijah pokazal neobičajno vedenje.

“Ko mu med sestankom prinesejo vodo, vsi vemo, da je v kozarcu gin”, je povedal neimenovani vir.

COMMENTS

Wordpress (0)