Tajno snemal pogovore s Trumpom: V hiši bivšega odvetnika predsednika ZDA našli kompromitirajoče posnetke o plačilu PlayBoy zajčici! – TOPNEWS.si

Tajno snemal pogovore s Trumpom: V hiši bivšega odvetnika predsednika ZDA našli kompromitirajoče posnetke o plačilu PlayBoy zajčici!

Tajno snemal pogovore s Trumpom: V hiši bivšega odvetnika predsednika ZDA našli kompromitirajoče posnetke o plačilu PlayBoy zajčici!

Bivši odvetnik ameriškega predsednika Donalda Trumpa, Michael Cohen, je pred ameriškimi predsedniškimi volitvami tajno snemal svoje pogovore z Donaldom Trumpom v zvezi z izplačilom denarja bivšemu modelu Playboya, Karen McDougal, za molk o njeni domnevni aferi s Trumpom.

Posnetke so našli med hišno preiskavo pri odvetniku Cohenu v začetku letošnjega leta, po poročanju ameriških medijev pa so bili posneti dva meseca pred ameriškimi predsedniškimi volitvami.

Ameriško ministrstvo za pravosodje preiskuje trditve o podkupovanju žensk, ki so trdile, da so imele afero z Donaldom Trumpom, bivši Trumpov odvetnik Cohen pa se nahaja v preiskavi zaradi prevar glede plačila davkov in možne kršitve volilnega zakona.

Cohenov odvetnik je dejal, da javna objava omenjenih posnetkov njegovemu klientu ne bo povzročila škode.

Donald Trump in Karen McDougal

Pred ameriškimi predsedniškimi volitvami je McDougalova za 150 000 dolarjev prodala zgodbo o svoji domnevni aferi z Donaldom Trumpom National Enquirerju, katerega lastnik je tesen Trumpov prijatelj.

McDougalova je prodala pravice za objavo zgodbe. S tem pa so ji odvzeli tudi pravico, da bi lahko javno govorila o domnevni aferi.

Glede na to, da zgodbe niso nikoli objavili, je McDougalova izjavila, da so jo ogoljufali.

Aktualni Trumpov odvetnik Rudy Giuliani je za New York Times izjavil, da sta se Trump in Cohen sicer pogovarjala o izplačilu McDougalove, vendar pa denar ni bil nikoli nakazan na njen račun, kot tudi, da sam posnetek predstavlja “močne razbremenilne dokaze”.

COMMENTS

Wordpress (0)