Ameriki veleposlanik v Zagrebu komentiral nogometno srečanje Hrvaške z Rusijo, Rusi so mu sporočili to… – TOPNEWS.si

Ameriki veleposlanik v Zagrebu komentiral nogometno srečanje Hrvaške z Rusijo, Rusi so mu sporočili to…

Ameriki veleposlanik v Zagrebu komentiral nogometno srečanje Hrvaške z Rusijo, Rusi so mu sporočili to…

Verjetno vsi vedo za koga navijam, je zapisal o nogometnem srečanju Hrvaške in Rusije ameriški veleposlanik, vendar mu rusko veleposlaništvo v Zagrebu ni ostalo dolžno.

Tekmo Hrvaške in Danske je sinoči spremljal tudi ameriški veleposlanik v Hrvaški Robert Kohorst, ki se je še posebej razveselil informacije, s kom bo v četrtfinalu svetovnega prvenstva igrala hrvaška reprezentaca.

Ameriški veleposlanik je na Twitterju napisal, da bo Hrvaška igrala proti Rusiji in zaključil: “Verjetno vsi vedo za koga navijam”.

Vendar mu rusko veleposlaništvo ni ostalo dolžno. Odgovorili so mu kar preko Facebooka z vprašanjem: “Ali bodo ZDA morda plačale LNG (plinski terminal na Krku), pomagale Agrokoru ali ukinile vizume za Hrvate?”

Hrvaški premier Andrej Plenković šaljive zbadljivke med dvema veleposlaništvoma ni spremljal, je danes pojasnil novinarjem na tiskovni konferenci Hrvaške gospodarske zbornice, na kateri je sodeloval.

Glede na to, koliko hrvaških usod imajo Rusi v svojih rokah, se je težko ne vprašati, ali je pametno, če bi jih hrvaška reprezentanca izločila iz nadaljnjega tekmovanja, se šalijo hrvaški novinarji.

COMMENTS

Wordpress (0)