Knjiga o spolnem življenju kraljice Elizabete izzvala bes v Britaniji – TOPNEWS.si

Knjiga o spolnem življenju kraljice Elizabete izzvala bes v Britaniji

Knjiga o spolnem življenju kraljice Elizabete izzvala bes v Britaniji

Žaljive podrobnosti o spolnem življenju kraljice Elizabete II in princa Philipa so objavljene v novi škandalozni knjigi avtorice Lady Colin Campbell.

Lady Colin Campbell

V knjigi Kraljičin zakon bivša “reality” zvezda piše, kako ima kraljica Elizabeta II “zdrav seksualni apetit”, ki ga je začela zadovoljevati po sklenitvi zakonske zveze, vendar ji njen soprog princ Philip ni bil zvest. Na 320 straneh je avtorica knjige teatralno opisala odnos kraljevskega para in razkrila, da je bil Philip veliki zapeljevalec, ki je vedno javno koketiral z ženskami.

“Rad je v družbi lepih žensk. Ne poznam niti enega lepega dekleta, ki je bilo v njegovi družbi, s katerim ne bi princ Philip koketiral. Doživela sem to iz prve roke”, pravi Lady Colin in doda, da kraljice to ni niti malo motilo.

Knjiga je prepolna zgodb, za katere avtorica knjige trdi, da so preverjene in resnične informacije, ki so jih povedali ljudje, tesno povezani s kraljevo družino. Tako v enem delu knjige Campbellova razkriva, kako ji je kraljičin psihiater povedal, da se je kraljica Elizabeta zlomila, ko je izvedela, da jo je princ Philip prevaral.

Kraljica Elizabeta in princ Philip

Knjiga je naletela na številne kritike tudi v britanskem tisku, kot tudi pri javnih osebnostih.

“Nikoli nisem videl Lady Colin v družbi kateregakoli člana kraljeve družine. Kdorkoli lahko govori kakršnekoli stvari o kraljici, saj ga kraljica ne bo tožila, vendar to ne pomeni, da so resnične”, je dejal znani komentator Judy Wade.

Britanski tabloid The Sun je zavrnil komentirati knjigo in to zaradi strahu, da ne bi vznemiril oboževalce kraljeve družine.

“Nikakršne trditve Lady Colin niso dostojne mojega komentarja”, je kratko dejal bivši kraljičin tajnik, medtem ko kontroverzna avtorica še naprej trdi, da je kraljeva družina seznanjena z vsebino knjige, ki pa jo niti malo ne moti.

COMMENTS

Wordpress (0)