Video, vreden Hollywooda, je prepričal Kim Jong-una! Trump mu je pokazal, kako bo videti Severna Koreja, če podpiše sporazum. – TOPNEWS.si

Video, vreden Hollywooda, je prepričal Kim Jong-una! Trump mu je pokazal, kako bo videti Severna Koreja, če podpiše sporazum.

Video, vreden Hollywooda, je prepričal Kim Jong-una! Trump mu je pokazal, kako bo videti Severna Koreja, če podpiše sporazum.

Predsednik ZDA Donald Trump je poskušal v pogovore vnesti odmerek hollywoodske drame na srečanju s severnokorejskim voditeljem Kim Jong-Unom, ko je na svojem iPadu Kimu pokazal kratek video posnetek, ki prikazuje možnosti, ki bi lahko sledile po sporazumu za odpravo jedrskega orožja Severne Koreje.

Posnetek, ki ga je Trump danes predstavil na novinarski konferenci, je zgodba o “dveh moških, dveh voditeljih, eni usodi,” poroča Associated Press in dodaja, da sta Trump in Kim prikazana kot dve vodilni osebnosti v filmu, katerega konec je negotov.

V videu, ki spominja na napovednik za film, so fotografije bojnih letal in topništva, medtem ko pripovedovalec v angleškem in korejskem jeziku navaja, da se “lahko nov svet začne danes, prijateljstvo, spoštovanje in dobra volja.”

“To smo si domislili. Danes sem mu med sestankom pokazal, ko se je bližal njegov zaključek in menim, da mu je bilo všeč”, je dejal Trump in dodal, da je video posnetek pokazal tudi osemčlanski severnokorejski delegaciji in poudaril, da meni, da so bili fascinirani.

“Pokazal sem ga Kimu, ker sem res želel, da bi nekaj storil,” je dejal Trump. V kratkem filmu, je Kim predstavljen kot osrednji lik, ki živi v ključnem trenutku zgodovine.

V filmu se navaja, da je Kim lahko “junak svojega ljudstva”. “Ali bo ponudil roko miru in užival v blaginji, ki je doslej še nikoli ni videl; sijajno življenje ali večja izolacija? Katero smer izbrati?”, se sprašuje pripovedovalec v filmu.

COMMENTS

Wordpress (0)