(VIDEO) Vroči stol: Ne spreglejte! Zadnje televizijsko soočenje na Top TV in portalu Topnews.si – TOPNEWS.si

(VIDEO) Vroči stol: Ne spreglejte! Zadnje televizijsko soočenje na Top TV in portalu Topnews.si

(VIDEO) Vroči stol: Ne spreglejte! Zadnje televizijsko soočenje na Top TV in portalu Topnews.si

Epski spopad, kot nekateri imenujejo letošnje prelomne volitve, se bliža koncu. Samo še dobra dva dni imajo stranke, da nagovorijo in prepričajo zlasti še neodločene in neopredeljene volivce. Po zadnjih podatkih je takih kar četrtina volivcev, ki še ne vedo komu naj v nedeljo namenijo svoj glas. Največja “stranka” na letošnjih volitvah so neopredeljeni.

Glede na to, da tako imenovani mainstream mediji sploh niso dali prave priložnosti zunaj parlamentarnim strankam ali pa je njihova predstavitev bistveno omejena, smo na televiziji Top Tv in portalu Topnews.si v zadnjem soočanju dali priložnost predvsem zunajparlamentarnim strankam, ki prinašajo nekaj novega v politično sceno. Pomemben je vsak glas, vsaka stranka.

V studio smo povabili kar devet strank, ki vas bodo poskušale prepričati, da jim daste svoj glas. V studijo bodo prišli Zmago Jelinčič – Slovenska nacionalna stranka, Tilen Majnardi – Dobra država, Gorazd Pretnar – Lista Andreja Čuša in Zelenih Slovenije, Janko Veber – Sloga in Združena levica, Aleš Primc – Združena desnica – Glas za otroke in družine, Primož Jelševar – Slovenska ljudska stranka, Miha Majc – Stranska slovenskega naroda, Andrej Šiško – Gibanje Zedinjena Slovenija in predsednik stranke GAS in Gospodarsko aktivne stranke, Alojza Kovšca.

V živo na Topnews.si in Televiziji Top TV, na programskih mestih v A1 – 340, v vseh paketih T2 – na 18. mestu, v HD resoluciji na 312. mestu ter na Siolu na 328. programskem mestu.

Prav tako si lahko predvolilno soočanje ogledate na televiziji Gold TV.

COMMENTS

Wordpress (0)