Šokantne fotografije Putinove tesne sodelavke – TOPNEWS.si

Šokantne fotografije Putinove tesne sodelavke

Šokantne fotografije Putinove tesne sodelavke

Tiskovna predstavnica ruskega Ministrstva za zunanje zadeve Marija Zaharova je znana po ostrih besedah do Zahoda in tudi po tem, da vešče skriva svoje zasebno življenje. Navkljub temu pa so pred kratkim internet preplavile fotografije z njene poroke, ki so povzročile burne debate v javnosti.

Ta 43-letna svetlolasa Rusinja se je poročila z Andreiem Makarovim že leta 2005 in to v New Yorku, par pa je fotografiral znani fotograf in nekdanji fotoreporter New York Timesa Nikolai Komissarov.

Objavil/a Ronald Trumpf dne 18. januar 2018

Zaharova je bila na poroki oblečena v kratko, belo poročno obleko s črnim robom, njene fotografije z Andreiem pa se po mnenju komentatorjev nič kaj ne spodobijo za tako priložnost, kot je poroka.

Na eni od slik ženin Andrei poljublja in celo liže Marijo po vratu, Putin pa “vse to opazuje”.

Objavil/a Ronald Trumpf dne 18. januar 2018

Tudi ostale fotografije niso niti malce nedolžne. Na eni je ženin svojo soprogo Marijo prislonil na avtomobil, na drugi, narejeni v vozilu, pa Zaharova celo “kaže” spodnje perilo.

Zdi se, da sta se mladoporočenca med fotografiranjem dobro zabavala, vendar pa so komentatorji na družbenih mrežah ocenili, da so njune fotografije vulgarne in nespodobne za poroko.

Zaharova je pred dvema letoma sama pojasnila, da je bila njuna poroka “skromna”.

“Zdaj imam manj kilogramov kot takrat. Najpomembnejše je, da sem se naučila ljubiti”, je poudarila Zaharova.

COMMENTS

Wordpress (0)