(FOTO, VIDEO) Zakaj je mama Meghan Markle na poroki sedela popolnoma sama? – TOPNEWS.si

(FOTO, VIDEO) Zakaj je mama Meghan Markle na poroki sedela popolnoma sama?

(FOTO, VIDEO) Zakaj je mama Meghan Markle na poroki sedela popolnoma sama?

Doria Regland je bila edini član družine Mehgan Markle, ki se je udeležil njene poroke z britanskim princem Harryjem.

V času svečanosti v kapeli svetega Georga je ves čas bila sama.

Oblečena je bila v pastelno zeleno obleko, modne hiše Oscar de la Renta, nasproti Harryjeve babice – britanske kraljice Elizabete II, ki je bila v spremstvu svojega soproga, princa Philipa.

Kamere so ujele izraz na Doriinem obrazu, ko so je preplavila čustva med izmenjavo poročnih zaobljub mladoporočencev, uporabniki družbenih mrež pa so se spraševali, ali je res morala v času svečanosti biti sama.

Obstajal razlog, saj je Mehganin oče bil odsoten zardi srčne kapi.

Sicer pa sta se Doria, po poklicu socialna delavka in inštruktorica joge, in Meghanin oče Thomas, upokojeni direktor osvetljave, ločila že leta 1987.

Da je osamljena, se je videlo tudi pri izhodu iz kapelice Svetega Georga, ko je zadevo poskušal rešiti princ Charles, ki je pod eno roko držal Dorio Regland, medtem ko je z njegove druge strani bila njegova soproga vojvodinja Camilla.

“Vsa čast, da je zdržala. Ni lahko ostati zadržan pod očesom javnosti in vsem tem pritiskom”, je napisal nek uporabnik družbene mreže.

Kraljevi strokovnjak Alastair Bruce je pojasnil, da sta ključno vlogo pri izdelavi razporeda sedenja imela prav mladoporočenca.

COMMENTS

Wordpress (0)