Melania ostala brez rojstnodnevnega darila! Trump: Bil sem skromen, nisem imel časa tekati okoli in izbirati darilo! – TOPNEWS.si

Melania ostala brez rojstnodnevnega darila! Trump: Bil sem skromen, nisem imel časa tekati okoli in izbirati darilo!

Melania ostala brez rojstnodnevnega darila! Trump: Bil sem skromen, nisem imel časa tekati okoli in izbirati darilo!

Prva dama Združenih držav Amerike je ostala brez darila za svoj 48. rojstni dan, saj je bil njen soprog predsednik ZDA Donald Trump preveč zaseden z delom.

Ameriški predsednik Donald Trump je v intervjuju za ameriško Fox, ki ga je dal prav na rojstni dan svoje soproge Melanie, dejal, da se je pri soprogi “izvlekel” le s simboličnim znakom pozornosti.

“Bolje, da ne zaideva preveč v to temo, ker bi lahko zašel v neprijetno situacijo,” je odgovoril Trump na vprašanje, kaj je kupil soprogi.

“Morda ji nisem kupil veliko. Podaril sem ji čudovito čestitko in lep šopek cvetja. Veste, preveč sem bil zaseden, da bi lahko tekal okoli in izbiral darila,” je dejal predsednik ZDA.

Za vsak primer, je izkoristil priložnost in pohvalil svojo lepo ženo zaradi truda, ki ga je vložila v organizacijo družabnega dela državniškega obiska prvega para Francije in angažmaja med obiskom s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom in njegovo soprogo Brigitte.

“Opravila je zares sijajno delo s Francozi!” je dejal Trump.

Spomnimo, na prvi uradni državniški večerji, prirejeni za francoski predsedniški par v Beli hiši, je bila Melania v posebej narejeni obleki iz črne čipke, modne blagovne znamke Chanel, ki je bila ročno poslikana s srebrno barvo z izvezenimi kristali in bleščicami. Američani so bili navdušeni nad njenim videzom.

COMMENTS

Wordpress (0)