Obvestilo bralcem portala Topnews.si – TOPNEWS.si

Obvestilo bralcem portala Topnews.si

Obvestilo bralcem portala Topnews.si

Spoštovani bralci Topnews.si,

pred Vami je prenovljena spletna stran portala Topnews.si. Portal je postal v dobrem letu dni medij, ki ga prebirate tako tisti, ki Vas zanimajo TOP ozadja pomembnih političnih in gospodarskih dogodkov doma, kot tudi tisti, ki Vas zanima, kaj se dogaja v TOP politiki in biznisu po svetu. Smo eden redkih medijev, ki ne prinaša zgolj novic, ampak razkriva tudi zakulisje politike in businessa ter drugega pomembnega dogajanja doma in po svetu ter nudi kvalitetne komentarje o navedenem. V dobrem letu delovanja smo se naučili veliko in pridobili dragocene izkušnje. Zato tudi prenova portala, ki gre v smeri izboljšanja t.i. uporabniške izkušnje. Skušali smo se Vam še bolj približati tako, da bo sedaj dostopanje tako preko računalnikov kot preko mobilnih naprav bolj dostopno in poenostavljeno. Ob tehničnih izboljšavah pa smo naredili tudi mali »face lifting« internetne strani.

Ob tem želimo poudariti še dodatne prednosti portala Topnews.si. Smo edini portal, ki predvsem po zaslugi televizijskega kanala Top TV prinaša veliko integralnih video vsebin, kjer si lahko dragi bralci poleg ogleda integralnega dogajanja, ustvarite sami verodostojno in popolno sliko posnetega. Posnetke integralnih dogodkov je težko spreminjati oziroma potvarjati, zato so dobrodošlo orodje, ki potrjuje napisano. Topnews.si je brezkompromisen, ko gre za resnico, ki je v poplavi »Fake news« običajno prva žrtev politične propagande.

Tako tudi napovedujemo, da se bosta Topnews.si in Televizija Top TV, ki kot rečeno dokumentira večino pomembnega političnega dogajanja še bolj integrirala in omogočala dostopanje do vsebin tako elektronskega kot televizijskega medija in, ki si ga boste v obliki video clipov lahko ogledali na prenovljenem portalu v realnem času in prostoru.

Prav tako bi vas radi, cenjeni bralci portala Topnews.si in gledalci televizije Top TV, obvestili, da bomo v prihodnjih tednih po daljšem premoru ponovno pognali preverjeno obliko političnega “talk show-a” VROČI STOL, ki je od leta 2007 do nedavnega paradna oddaja tako nacionalne televizije kot drugih televizijskih programov in katere voditelj sem in bom spodaj podpisani. Oddaja, ki je preživela številne poskuse kopiranja in kljub kraji imena in priimka avtorja oziroma kraji identitete in avtorskih pravic, se vrača in Vam sporočam, da bo oddaja še boljša in bolj neposredna, uravnotežena, ne bo ne leva in ne desna in ne sredinska… oddaja bo Vaša!

Topnews.si

Vladimir Vodušek

 

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)