Julija Skripal se boji, da je v zastrupitev vpleten njen zaročenec. Po zastrupitvi izginil neznano kam! – TOPNEWS.si

Julija Skripal se boji, da je v zastrupitev vpleten njen zaročenec. Po zastrupitvi izginil neznano kam!

Julija Skripal se boji, da je v zastrupitev vpleten njen zaročenec. Po zastrupitvi izginil neznano kam!

Hčerko bivšega ruskega dvojnega agenta Sergeja Skripalja, Julijo, po okrevanju in zapustitvi bolnišnice, pestijo strahovi, saj naj bi se bala, da je napad nanjo in očeta pravzaprav izdaja s strani njenega zaročenca, poročajo britanski mediji.

Vir blizu Julije trdi, da bi se Julija rada najprej prepričala, da njen zaročenec ni bil del načrta proti njenemu očetu.

Julija (33) in njen tri leta mlajši zaročenec Stepan Vajkev, ki naj bi bil tudi poslovno povezan z obveščevalnimi strukturami, sta živela skupaj dve leti v Rusiji, preden je Julija odpotovala na obisk k očetu v Veliko Britanijo.

“Julija je zmedena in misli, da je bila kolateralna škoda v napadu. Nikakor ne more vzpostaviti zveze s svojim zaročencem, da bi izvedela nekatere zadeve. Vznemirjena je zaradi misli, da ga morda ne bo nikoli več videla,” je dejal vir blizu Julije.

Obstajajo navedbe, da je bila prava tarča pravzaprav Julija in to zaradi nestrinjanja zaročenčevih staršev z njuno zvezo. Julija in Sergej Skripal naj bi bila tako zastrupljena v “domačem sporu” in da je izginotje zaročenca samo dodatno podžgalo dvome o tem.

Julijina sestrična Viktorija je potrdila, da je bila Stepanova družina proti njuni zvezi in povedala, da bi ravno to lahko bil pravi razlog napada na Skripalova v Salisburyju. Julija naj bi pravzaprav odpotovala k očetu na obisk v Veliko Britanijo, ker mu je želela povedati o načrtih glede poroke.

julija skripal 3

Viktorija je potrdila, da so navedbe Daly Maila okrepile njeno prepričanje, da je bila povod za napad na Skripalova Julijina zaroka. Julijinega zaročenca je ocenila kot čudnega.

“Iskreno, nikakor ne morem razumeti Stepanovega obnašanja. Šokirana sam in vznemirjena glede pomanjkanja želje, da vzpostavi stik z Julijo. Kako lahko nekdo, ki se ima za zaročenca, zapusti Julijo v teh težkih trenutkih in ne poskuša vzpostaviti stika z njo ali z nami,” je dejala Viktorija in dodala, da je njegovo obnašanje resnično čudno.

Prav zaradi takega obnašanja, je prepričana, da je vse to del družinskega prepira in ne česa večjega.

“Vem, da so tudi novinarji poskušali stopiti z njim v kontakt in ga najti. Tudi sama sem poskušala, pa nisem bila uspešna. Kot bi se udrl v zemljo. Vem, da ga je poskušala najti tudi ruska policija,” je dejala Viktorija.

Ugotovljeno je bilo, da Julijin zaročenec ni pokušal poklicati bolnice, v kateri se je Julija zdravila po napadu. Niti enkrat se ni oglasil glede nesrečnega dogodka, temveč je izbrisal svoje profile z vseh družbenih mrež in se odločil skriti.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)