Neverjetno! Kolinda in Plenković kazensko ovadena zaradi genocida nad hrvaškim narodom – TOPNEWS.si

Neverjetno! Kolinda in Plenković kazensko ovadena zaradi genocida nad hrvaškim narodom

Neverjetno! Kolinda in Plenković kazensko ovadena zaradi genocida nad hrvaškim narodom

Občinsko državno tožilstvo v Splitu je prejelo kazensko ovadbo proti predsednici Kolindi Grabar-Kitarović, premierju Andreju Plenkoviću in ministru za obrambo Damirju Krstičeviću “za sodelovanje v genocidu nad hrvaškim narodom in zastrupljanje s “chamtrailsi”.

V kazenski ovadbi je govora o teoriji zarote in zastrupljanju hrvaških državljanov s plini, ki jih domnevno izpuščajo letala, ko letijo na hrvaškem nebu. Ovadbo je vložilo dalmatinsko združenje “Ne – govoru sovraštva – z resnico proti laži”, ki ima sedež v Podstrani, nedaleč od Splita.

“3. aprila 2018 je hrvaško Združenje “Ne – govoru sovraštva – z resnico proti laži” na 49 straneh z dokazi vložilo kazensko ovadbo na Državnem tožilstvu zoper Kolindo Grabar-Kitarović, Andreja Plenkovića, Damira Krstičevića, Tomislava Ćorića in Branke Ivančan-Piceka (DHMZ), zaradi sodelovanja v genocidu nad hrvaškim narodom, ker niso zaustavili zastrupljanja državljanov s “chamtrailsi”, čeprav so ustrezno prejemali naše dopise…”, navajajo v omenjenem združenju.

Navajajo tudi, da predsednica ni “zaustavila zastrupljanje hrvaških državljanov s “chamtrailsi”, čeprav je ustrezno prejela njihove dopise, v katerih že dlje časa opozarjajo na kontinuirani aerosolni napad na atmosfero, na globalni napad s klimatskim inženiringom in menedžmentom solarne radiacije, katerih programi uničujejo Zemeljske sisteme za vzdrževanje življenja”.

Ali je omenjeno združenje res zbralo dokaze zoper ovadene iz hrvaškega državnega vrha, bo presodilo Državno tožilstvo, ki se bo odločilo za vložitev obtožnice ali pa bo zadevo ovrglo kot neutemeljeno.

Sicer pa, večina znanstvenikov s tega področja navaja, da so “chemtrailsi” nedokazana teorija zarote, ki v zadnjih nekaj desetletjih “hara” po internetu, ima pa sledilce po vsem svetu.

chemtrails

Namreč, v skladu s teorijo zarote, potniška, vojaška in komercialna letala puščajo med letom za seboj škodljive sledi, kar se lahko jasno vidijo v jasnem vremenu, ko se po nebu raztezajo bele proge. Zagovorniki te teorije menijo, da se na ta način zastruplja ljudi.

Znanstveniki zavračajo trditve teoretikov zarote in poudarjajo, da so sledi na nebu, ki jih za seboj puščajo letala, kondenzacijske “poti”, za katere je normalno, da nastajajo na vseh višinah. Sledem, ki nastajajo za potniškimi letali, se po angleško pravzaprav reče contrails. Gre za kombinacijo angleških besed za kondenzacijo in sled. Contraile ustvarjajo reaktivni motorji letal, ki letijo na višini deset in več kilometrov. Zrak je tam zelo mrzel, temperature lahko dosežejo tudi –60 stopinj Celzija. Vroč izpust reaktivnih motorjev se zato po izstopu iz reaktivnih motorjev v trenutku kristalizira v led in s tem ustvarja sledi, ki jih vidimo na nebu.

chemtrail1

V mednarodno priznani elektronski znanstveni publikaciji Enviromental Research Letters je bila objavljena študija o omenjeni teoriji zarote. Avtorji neodvisne študije so vprašali 77 znanstvenikov s področij atmosferske kemije in geokemije, kaj menijo o verodostojnosti teorije chemtrails. 98,7 odstotka oziroma 76 od 77 znanstvenikov, je odgovorilo, da skrivnostni načrt svetovnih vlad za zapraševanje prebivalstva s strupenimi kemikalijami ne obstaja, in s tem ovrglo teorijo zarote. Le en znanstvenik je menil, da contraili niso le nedolžne sledi letal.

Slovenci smo na spletnem iskalniku Google tretji na svetu v iskanju tem, povezanih s chemtailsi. Samo še Avstrijci in Čehi v Google večkrat vpišejo ključno besedo “chemtrails”, razkriva Googlovo orodje za sledenje pogostosti najpogostejših iskanj glede na regijo Google Trends. Slovencem sledijo Hrvati, takoj za njimi so Nemci.

Bi svetovne vlade, če bi nas želele zastrupiti, res uporabile način, ki ga je tako preprosto odkriti? Malo verjetno je, da bo študija v Enviromental Research Letters spremenila mnenje tistih, ki verjamejo v teorijo zarote o chemtrailih. Znanstvenike, ki so jo ovrgli, bi morda lahko nekdo podkupil?!

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)