Zaradi podpiranja posvojitve otrok v homoseksualna razmerja sta se na Twitterju “počila” Aleš Primc in Bojan Požar – TOPNEWS.si

Zaradi podpiranja posvojitve otrok v homoseksualna razmerja sta se na Twitterju “počila” Aleš Primc in Bojan Požar

Zaradi podpiranja posvojitve otrok v homoseksualna razmerja sta se na Twitterju “počila” Aleš Primc in Bojan Požar

Potem ko je prišlo do hude krvi med BMZ-jem in Vilijem Kovačičem zaradi njegova odstopa z mesta predsednika Davkoplačevalci se ne damo, je počilo tudi na relaciji med predsednikom stranke Glas za otroke in Družine Alešem Primcem in Bojanom Požarjem, predsednikom liste novinarja Bojana Požarja. Razlog je posvojitev otrok v homoseksualnih razmerjih, ki jo javno zagovarja Bojan Požar.

Tako je Aleš Primc, ki skupaj s Francem Kanglerjem nastopa kot Združena desnica na Twitterju, zapisal: “@BojanPozar ne nakladaj. Dokler javno ne prekličete stališča stranke da podpirate posvojitve otrok v homoseksualna razmerja na Siolu in tvoje osebne izjave v isto smer na @Nova24TV, ne farbaj ljudi, da niste homo-lezbična-bi-trans-queerseksualna stranka”.

Celo več, Primc Požarju očita, da hoče medijsko podporo in denar “homo-lezbičnega-bi-trans-queer seksualnega lobija in hkrati glasove ljudi, ki se ne strinjajo s posvojitvami otok v homoseksualna razmerja. To je delanje norca iz ljudi”.

Zadeva je počila potem, ko je Požar na Siolu in v soočanju na Nova24 zagovarjal posvojitev otrok v homoseksualna razmerja. Kako se bo končal že drugi spor v tako imenovanem pomladnem taboru, je za zdaj še težko napovedati. Vsekakor pa je razpoka med Požarjem in Primcem zanimiva v kontekstu dosedanjega skupnega nastopanja in medijske podpore.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (7)
 • comment-avatar
  xtc 6 let

  Mislim ,da gre za prepir za oslovo senco.
  Mislim ,da je NOva 24 dilemo že rešila vsem strankam je poslala vprašanje glede posvajanja otrok homoseksualcem.
  Mislim pa ,da je zadevo razčistilo že sodišče EP,ko je povedalo ,da posvajanje otrok pač ni človekova pravica.
  Odpirajo pa podporniki te zahteve vrata pedofiliji,trgovini z otroki in degradacijo otroka na nivo,igračke,sexualne igračke ali hišnega ljubljenčka in deviantnim in iztirjenim praksam ki bi se sedaj legalno razmahnile še bolj čez vse meje zdravega in treznega razuma.

 • comment-avatar
  lojze 6 let

  Meni se zdi problematično stališče Požarja., ko pravi, da tega (kar onm zagovarja) ni v programu.Ja kakšen politik pa bo če nekaj zagovarja in obljublja da tega ne bo delal. Škoda, to bo drugi SMC al LMŠ

  • comment-avatar
   Alojz Veselič 6 let

   To isto pravim tudi jaz se je že začelo laganje na vse načine !!!!

  • comment-avatar
   Dujmović Davor 6 let

   Seveda je problematično in nazorno govori o njegovi integriteti ter konsistenci! Se pravi on ne deli prepričanje svoje stranke pa čeprav je njen predsednik ali vodja, kakorkoli.

 • comment-avatar
  Rado K 6 let

  Marginalci, ki se prepirajo med sabo. Nezanimivo!

  • comment-avatar
   Alojz Veselič 6 let

   To je dobro tako ljudje vsaj marsikaj lahko izvejo kaj se v ozadju dogaja!

 • comment-avatar
  Aton 6 let

  Tudi take sprevržene želje v programu so odnesle Clintonovo.