ZAHTEVEK ZA POPRAVEK OBJAVLJENEGA ČLANKA – TOPNEWS.si

ZAHTEVEK ZA POPRAVEK OBJAVLJENEGA ČLANKA

ZAHTEVEK ZA POPRAVEK OBJAVLJENEGA ČLANKA

Na spletnem portalu TOPNEWS.SI (http://www.topnews.si/2018/03/02/video-zdruzena-desnica-franca-kanglerja-in-alesa-primca-vrnitev-odpisanih-vpoklic-in-aktiviranje-strateske-rezerve/ ) ste 2.3.2018 objavili članek, kateri je vseboval naslednje neresnične in nepreverjene informacije:

»Vendar pa združevanje desnice, ki jo združujeta Kangler in Primc, se tu še ne konča, saj naj bi se koaliciji Nove SLS in Glas za otroke in družine pridružila še stranka Reset- Rešimo Slovenijo elite in tajkunov, ki jo sestavljajo gastarbajterji v Avstriji…«.

Stranka ReSET se na prihajajočih volitvah omenjeni »koaliciji« ne pridružuje, niti se nikoli ni imela namena. Izraz, ki ga uporabljate ob predstavitvi stranke z besedo »gastarbajterji« je popolnoma neprimeren v kontekstu ter žaljiv do vseh članov naše stranke ne glede na njihov vir dohodkov. Stranka ReSET je stranka za vse državljane Slovenije. To je lepo razvidno iz statuta in programa stranke (www.za-reset.si).

Na podlagi 26. člena Zakona o medijih vas pozivam, da izvedete popravek navedenega besedila. Prosimo vas, da popravek izvedite v rokih, ki so navedeni v 27. členu navedenega Zakona.

V kolikor boste imeli kakršnokoli vprašanje v zvezi z našo stranko Vam bomo z veseljem odgovorili. Vprašanja nam lahko pošljete na email ali nas pokličete na telefonsko številko objavljeno na naši spletni strani.

S spoštovanjem,

Dr. Martin Ivec – predsednik

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)