(VIDEO) Medijski spektakel pri Angelci Likovič – Likovičeva napovedala umik iz aktivne politike – TOPNEWS.si

(VIDEO) Medijski spektakel pri Angelci Likovič – Likovičeva napovedala umik iz aktivne politike

(VIDEO) Medijski spektakel pri Angelci Likovič – Likovičeva napovedala umik iz aktivne politike

Posnetek včerajšnjega medijskega spektakla v Grosuplju, za katerega je poskrbela Angelca Likovič, je vsekakor vreden ogleda. Ne samo zaradi tega, ker so se srečali tekmeci na predsedniških volitvah, ampak tudi dejstva, da se Angelca Likovič umika iz političnega, ne pa tudi medijskega sveta. Likovičeva je namreč napovedala, da na parlamentarnih volitvah ne bo kandidirala.

Angelca Likovič, ki je po predsedniških volitvah v Cankarjevem domu zbrane pogostila s potico, teden dni kasneje pa nenapovedano z potičko prišla v Radio Ga Ga, je včeraj udarila v tretje. Na svoj dom v Grosuplje je povabila vse protikandidate na predsedniških volitvah in jih pogostila z različnimi vrstami potičke, kuhanim vinom, kavo ter čajem.

Na srečanje, ki je trajalo dobre tri ure, so najprej prišle Ljudmila Novak in Romana Tomc, za njima pa še Marjan Šarec in Šiško, potem pa še aktualni predsednik Borut Pahor. Boris Popovič je na srečanje zaradi obveznosti na sodišču zamudil skoraj uro in pol, tako da je tam našel samo še Šiška in seveda Angelco Likovič ter Aleša Primca, medtem ko so ostali udeleženci, po dobri uri srečanja pri Angelci Likovič, že odšli.

Zanimivo je, da na srečanje ni bilo Maje Makovič Brenčič, ki je prav tako doma v Grosuplju, medtem ko Suzane Lare Krause ni bilo. Kljub prešernemu vzdušju, se rivala na predsedniških volitvah Andrej Šiško in Borut Pahor nista rokovala, sta pa vendarle z avtoriteto Angelce Likovič mirno sedla za isto mizo

Pri tem je zanimivo, da Angelca Likovič, ki sama zaradi diabetesa ne je potice, je včeraj večkrat povedala, da ne bo kandidirala na parlamentarnih volitvah, kar vsekakor, glede na njeno medijsko prepoznavnost, ni dobro za Glas za otroke in družino – GOD oziroma Aleša Primca, ki je včeraj pridno asistiral gostiteljici Angelci in njenemu možu Andreju Likoviču. Seveda, pa bo stranka GOD, kot je včeraj napovedal njen predsednik Aleš Primc, na prihodnjih parlamentarnih volitvah nastopila samostojno s svojo listo in ne skupno listo SDS. Včerajšnji dogodek je bil seveda, poleg družabnega srečanja bivših rivalov na predsedniških volitvah, predvsem promocija stranke GOD.

Kljub temu, da se Angelca Likovič umika iz aktivnega političnega aranžmaja po predsedniških volitvah, pa nam je njen mož Andrej kljub temu pokazal skrivnost – starodobnik, črni predsedniški Mercedes, razreda S, iz leta 1991, ki ga je sicer uporabljalo kitajsko veleposlaništvo, sedaj pa je v akciji enkrat ali dvakrat letno, za pot na morje.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)