(VIDEO) Noro! Bivša agentka CIA načrtuje nakup Twitterja, da bi ustavila Donalda Trumpa! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Noro! Bivša agentka CIA načrtuje nakup Twitterja, da bi ustavila Donalda Trumpa!

(VIDEO) Noro! Bivša agentka CIA načrtuje nakup Twitterja, da bi ustavila Donalda Trumpa!

Bivša tajna agentka CIA Valerie Plame Wilson načrtuje nakup Twitterja, da bi preprečila predsedniku ZDA Donaldu Trumpu njegovo nadaljnjo uporabo, saj s svojim tvitanjem povzroča samo škodo tako doma kot po svetu.

Wilsonova na specializiranih straneh v ZDA v ta namen zbira denar z obrazložitvijo, “da v kolikor vodstvo Twitterja ne želi preprečiti Donaldu Trumpu tvitanje, potem je to delo drugih ljudi”.

https://www.youtube.com/watch?v=AkTzyT3kmyg

Doslej je zbrala 6.000 dolarjev, njen cilj pa je okrogla milijarda dolarjev!

Bela hiša je kratko komentirala, da količina zbranega denarja govori o tem, da ameriški državljani radi vidijo, da njihov predsednik Donald Trump tvita.

Wilsonova je pripravljena tudi na scenarij, da ji ne bo uspelo zbrati dovolj denarja, saj meni, da je dovolj že, če kupi del podjetja in prežene Donalda Trumpa s Twitterja.

Glede na to, da je cena delnic Twitterja vrtoglavih 6 milijard dolarjev, ni povsem jasno, kako namerava Wilsonova z milijardo dolarjev kupiti nadzorni paket delnic.

Podjetje Twitter doslej še ni komentiralo njene namere.

Wilsonova je zapustila agencijo CIA leta 2005, potem ko so odkrili njeno identiteto pri vohunjenju v poskusu škodljivega delovanja proti njenemu soprogu, sicer diplomatu ZDA.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)