Življenjski slog: Srbska premierka Ana Brnabić dopustovala s prelepo zdravnico! – TOPNEWS.si

Življenjski slog: Srbska premierka Ana Brnabić dopustovala s prelepo zdravnico!

Življenjski slog: Srbska premierka Ana Brnabić dopustovala s prelepo zdravnico!

Predsednica srbske vlade Ana Brnabić se je pred kratkim vrnila z dopusta, ki ga je preživela s partnerico na otoku Krku, kjer je Brnabićeva nasledila družinsko hišo.

Srbski Kurir, Depo portal in Blic magazin pišejo, da je premierka Srbije v emotivni zvezi z doktorico medicine iz Beograda, ki velja za izjemno lepotico. Anino dekle je atraktivna zdrvnica, zaposlena v eni od beograjskih medicinskih ustanov. Obe sta posvečeni svojima karierama in druga drugi. V zadnjem času se sicer redkeje pojavljata v javnosti, predvsem zaradi obveznosti, ki jih ima srbska premierka, trdi neimenovani vir.

Med tistimi, ki so imeli priložnost spoznati prelepo dekle nove šefinje vlade, so bili tudi Anini kolegi ministri. Tako naj bi bil podpredsednik vlade Ivica Dačić posebej očaran nad Anino partnerico, ki so mu jo predstavili na ekskluzivni večerji v stavbi “Geozavoda” , ki jo je za ministre in njihove partnerje organiziral Aleksandar Vučić, še v vlogi predsednika vlade.

Dačić je tedaj pokazal, da ne more ostati ravnodušen v družbi privlačnih žensk. Ko mu je bila predstavljena prelepa doktorica, partnerica svoje sedanje šefinje Ane, je v pogovoru “bleknil”: “Škoda, da tako dobra riba ne mara moških”. Izjavo so dojeli kot neslano šalo, vendar mu Ana, niti ostali prisotni, niso zamerili. Dačić je bil prepričan, da je naredil dober “štos”, kar ga je ohrabrilo pri nadaljnjem “šarmiranju” prelepe zdravnice, je razkril eden od prisotnih na omenjeni gala večerji.

Na dogodku so se zbrali ministri in ministrice srbske vlade skupaj s svojimi spremljevalci in partnerji, vendar je po pripovedovanju sogovornika Kurirja, prepričljivo največ komplimentov požela prav partnerica tedanje ministrice za državno upravo in lokalno samoupravo, današnje srbske premierke Ane Brnabić. Še posebej, ko so jo predstavili kot uspešno zdravnico, so bili vsi prisotni navdušeni.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)