IZJAVA ZA JAVNOST – IGOR RAKUŠA – TOPNEWS.si

IZJAVA ZA JAVNOST – IGOR RAKUŠA

IZJAVA ZA JAVNOST – IGOR RAKUŠA

UPRAVA DRUŽBE RADEČE PAPIR NOVA IZKORISTI VSAKO PONUJENO PRILOŽNOST ZA ZAVAJANJE JAVNOSTI IN SLOVENSKEGA PRAVOSODJA S CILJEM PRIKRIVANJA KATASTROFALNEGA VODENJA IN POSLOVNIH REZULTATOV (TUDI V LETU 2016 DRUŽBA RADEČE PAPIR NOVA PRIDELALA VISOKO IZGUBO)

Uprava družbe Radeče papir nova d.o.o. oziroma vodstvo družbe v sestavi Tomaž Režun, Leopold Povše in Melita Bunderšek so dne 27.7.2017 zahtevali objavo popravka oz. odgovora v zvezi s člankom »Neverjetna predrznost »neznanih storilcev« iz radeške papirnice, ki so zahtevali plačilo za račune, ki jih niso izdali, še manj pa prodali blago in storitve«, ki je bil objavljen dne 18.7.2017.

Zavajajoč in v celoti napačen je njihov zaključek v odgovoru, da Igor Rakuša tudi sam ni zmožen določiti storilca, čeprav je bil v času izdaje in plačila spornih računov tako direktor družbe Radeče papir nova d.o.o. (do 28.10.2015), kot tudi direktor družbe Muflon d.o.o. (do 29.10.2015). Dejstva so namreč, kot vedno kadar gre za polemiko z vodstvom družbe Radeče papir nova d.o.o., popolnoma drugačna in v celoti demantirajo njihove prirejene izjave. Kazniva dejanja so bila predvidoma storjena v obdobju od februarja do junija oziroma julija 2016, se pravi v obdobju, ko Igor Rakuša ni bil več zakoniti zastopnik družb Radeče papir nova d.o.o. in Muflon d.o.o..

Prav tako so zavajajoče in lažne izjave uprave družbe Radeče papir nova d.o.o. vezane na zamenjavo vodstva oz direktorja Igorja Rakuša, kateri je vodenje družbe novemu vodstvu prepustil na lastno željo oziroma usklajeno z lastniki in ne iz krivdnih razlogov, kot izhaja iz netočnih izjav uprave. S temi izjavami uprava očitno naklepno zavaja javnost in ostale inštitucije, s ciljem škodovati Igorju Rakuši.

Tako sprenevedanje v objavljenem popravku kaže na očitno stisko vodstva družbe, ki se je zaradi svojih neodgovornih nastopov tako v javnosti kot pred slovenskimi sodišči v drugih primerih že moralo soočiti s kazenskimi ovadbami, katerim bodo v kratkem oziroma takoj po zaključku sodnih počitnic sledili tudi odškodninski zahtevki, saj zaradi profesionalno nesprejemljivega in spornega ravnanja vodstva družbe Igorju Rakuši nastaja velika osebna in gospodarska škoda.

Igor Rakuša

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)