Zakaj se ločuje Daša Abramovič? Dolgčas ali prevara? – TOPNEWS.si

Zakaj se ločuje Daša Abramovič? Dolgčas ali prevara?

Zakaj se ločuje Daša Abramovič? Dolgčas ali prevara?

Ruski oligarh Roman Abramovič in soproga Daša bosta kmalu postavila piko na i na Romanov tretji in Dašin prvi zakon. Slednje se je zgodilo na presenečenje mnogih. Lastnik nogometnega kluba Chelsea in njegova kmalu bivša soproga Daša Žukova sta včeraj sporočila, da se ločujeta, otoški mediji pa so se razpisali o “najdražji ločitvi v zgodovini” in detajlih zakonskega brodoloma.

#DashaZhukova #RomanAbramovich

A post shared by @dasha_zhukova_fp on

Bogastvo Romana Abramoviča (50) je ocenjeno na devet milijard dolarjev (Forbes), poleg londonskega nogometnega kluba ima Abramovič v svoji lasti cel niz podjetij kovinske in naftne industrije, kot tudi številne nepremičnine, luksuzno jahto in številne polne bančne račune.

Roman Abramovič je lastnik druge največje jahte na svetu. “Eclipse” je dolga 162,5 metrov, opremljena je tako luksuzno, da se lahko pohvali tudi z dvema “disco” dvoranama. Abramoviči so največkrat na dopuste z njo odhajali na superluksuzni karibski otok Saint Barts.

Ko Abramoviči ne križarijo, letijo s 55 milijoni dolarjev vrednim “Boingom 767”, ki je prav tako v lasti ruskega oligarha. Ko so na zemlji, potem se Roman s soprogo vozi s kolesom, vrednim 15000 dolarjev, izdelanim po naročilu samo zanj. Vendar, to je le del njegovega bogastva.

Mediji so že začeli kalkulirati, kako velik del torte bi utegnila dobiti bivša manekenka Daša Žukova (36).

Daily Mail piše, da je to odvisno od tega, pred katerim sodiščem bo speljana ločitev – londonskim ali moskovskim, s pripombo, da v kolikor bo ločitveni postopek izpeljan v Rusiji, Abramovič, kot tesen prijatelj Vladimir Putina, bi jo lahko odnesel precej bolje od pričakovanj.

Številaka, za katero bi lahko bila bivša gospa Abramovič bogatejša, je odvisna tudi od tega, ali je podpisala predporočno pogodbo, ali ne.

V kolikor jo je podpisala, Daša Žukova ne bo ostala praznih rok. Povsem zagotovo ji bosta pripadli bogati alimentaciji za sina Aarona Alexsandra (7) in hčerko Leo (4), ki ju je par dobil v devetletnem zakonu.

Birthday Girl ❤️ #DashaZhukova

A post shared by @dasha_zhukova_fp on

Čeprav je Romanovo bogastvo impresivno, Daša ni vstopila v zakon praznih rok. Bivši model, sedaj pa ugledna zbirateljica umetnin in glavna in odgovorna urednica svojega časopisa “Garage”, je bila rojena v bogati družini. Njen oče je bogati ruski naftni oligarh, mama pa znanstvenica.

Zaradi česa se zakonca Abramovič ločujeta?

V času njune zveze in kasneje v zakonu, niti Daša, niti Roman, nista javnosti razkrivala detajle iz privatnega življenja. V sporočilu, ki sta ga objavila, kratko piše, da bosta še naprej ostala prijatelja.

Dily Mail piše, da je Daša tista, ki se je utrudla in naveličala biti soproga enemu najbogatejših ljudi na svetu. Njena strast je umetnost, gibala se je v glavnem v družbi umetnikovi, za razliko od Romana. Daily Mali še navaja, sklicujoč se na nekega biografa oligarha Abramoviča, da Abramovič ni “play boy”, celo ne kadi, niti pije, je pa človek, kateremu je posel na prvem mestu.

unnamed (10)
unnamed

Daša je bila tretja soproga Romana Abramoviča. Prva gospa Abramovič je bila Olga, s katero se je Roman poročil leta 1988 in s katero je še za časa nekdanje ZSSR začel prvi “business” – tovarno za proizvodnjo punčk. Po ločitvi se je vrgel v novi “business” z nafto in železom. O Olgi se malo ve, mediji ugibajo, da je po ločitvi dobila dvosobno stanovanje in preživnino.

Druga soproga je bila Irina, s katero se je Roman poročil leta 1991 in s katero je imel pet otrok. Ločila sta se leta 2007. Tedaj se je šušljalo, da je bil razlog za ločitev tedaj 25-letna Daša. Irina je z ločitvijo dobila 155 milijonov dolarjev. Danes pa se britanski tisk sprašuje, ali je Abramoviča njegova lepa žena Daša varala?

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Nata 7 let

    Polne rite vsega, pa potrebujejo spremembo !!