(VIDEO) Ruski predsednik kupil vilo v Marbelli, prideloval bo vino, katerega steklenica stane tudi preko 900 evrov! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Ruski predsednik kupil vilo v Marbelli, prideloval bo vino, katerega steklenica stane tudi preko 900 evrov!

(VIDEO) Ruski predsednik kupil vilo v Marbelli, prideloval bo vino, katerega steklenica stane tudi preko 900 evrov!

Predsednik Putin je kupil novo vilo La Zagaleti v Marbelli, Španija, ki je po pisanju španskega tiska stala preko 35 milijonov evrov.

Putin je sicer vilo kupil, da bi se ukvarjal z vinogradništvom in je zato angažiral svetovno znanega danskega enologa Petera Sissecka, ki bo budno spremljal pridelavo grozdja, kot tudi proces proizvodnje vina. Petindvajset najboljših sort grozdja, od katerih se seveda pridobi najboljše vino, bo zasajenih na s soncem obsijanih kaskadnih površinah, ki obkrožajo njegovo novo vilo.

“Pingus” vino sorte istoimenske trte je opisano kot kultno in ga je moč prodajati po zelo visokih cenah, v kolikor se pridela brez gnojil in pesticidov. Prav njo bo zasadil tudi ruski predsednik Putin, cena ene steklenice pa se giblje tudi preko 900 evrov.

Putinova verzija tega vina bo proizvedena v dveh ogromnih kleteh pod njegovo vilo, ki ima 10 spalnih sob.

Putin je vilo kupil pred dvema letoma in se je vse doslej ukvarjal z njeno preureditvijo. Vino, ki ga bo proizvajal bo dozorevalo v sodih iz francoske hrastovine, katerih inštalacija je stala okoli 1.400.000 evrov.

unnamed (9)

Vila se nahaja v ekskluzivnem in ograjenem posestvu La Zagaleta in ima zaseben heliodrom ter garažo za 22 avtomobilov. Putinov novi španski dom se nahaja blizu letališča v Malagi in ima površino večjo od 18.000 kvadratov ter je na višini 400 metrov nad morjem in manj kot 10 kilometrov od plaže.

Putinova “mega” hiša ima formalni piano bar, kot tudi knjižnico, okrašeno z lesenimi paneli in se razteza v dveh nivojih. Na spodnjem nivoju se nahaja bazen 15 x 6 metrov, z dvojnim jacuzzijem in spa oddelkom s fitness opremo, hišnim kinom, blizu vinske kleti, ki ima tudi privatni bar za šampanjec.

Kot trdijo svetovni mediji, se pričakuje, da bodo številni Putinovi prijatelji in sodelavci kupili posestva v tem kraju, mnogi od njih že zdaj posedujejo nepremičnine v tem delu sveta. Sicer pa je ta del La Zagalete pod neprestanim policijskim nadzorom, tako da lastniki “mega” vil lahko brezskrbno uživajo.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    xtc 7 let

    In vse to zmore Vado z 4 tisočEUR plače?
    Raja je pač bedak,komunist Putin z KGBjevsko kliko skubi Rusijo kot kuro,vmes pa butastim Rusom prodaja zgodbo o poštenju in domoljubju.