Edini človek, ki je zamenjal Putina na prestolu: to je 20 let mlajši, novi Ljudmilin soprog – TOPNEWS.si

Edini človek, ki je zamenjal Putina na prestolu: to je 20 let mlajši, novi Ljudmilin soprog

Edini človek, ki je zamenjal Putina na prestolu: to je 20 let mlajši, novi Ljudmilin soprog

Bivša soproga ruskega predsednika Vladimirja Putina se je ponovno poročila lani. Ločitev prvega ruskega para se je zgodila leta 2013. Njen novi izbranec pa je 37-letni Artur Očeretny, ki vodi eno od podjetij, s katerimi upravlja Ljudmila.

Ljudmila je bila poročena s Putinom več kot 30 let.

Informacijo o njuni ločitvi je prvi objavil ruski portal “Sobesednik”, ki se je dokopal do kopije Ljudmiline lastniške listine, na kateri ima poleg svojega imena vpisan priimek novega soproga, Očeretny.

Artur Očeretny in Ljudmila sta se poročila že na začetku lanskega leta, vendar je to javnost izvedela s precejšnjim zamikom. Artur je na čelu Centra za razvoj medosebnostnih komunikacij, enega od projektov svoje nove soproge, ki že dolgo dela na promociji ruskega jezika in kulture.

image (1)

Da se je Ljudmila ponovno poročila, je potrdil tudi velik kritik Vladimirja Putina, opozicijski lider Aleksej Navalni, ki je povedal tudi, da je Ljudmila spremenila svoj priimek Putin v Očeretnaja.

Spomnimo, ruski predsednik in njegova bivša soproga sta sporočila ruski javnosti, da se ločujeta, preko video-posnetka, objavljenega na ruski televiziji, leta 2013.

“Bila je to skupna odločitev,” je tedaj dejala Ljudmila.

“Najin zakon se je končal zaradi dejstva, da se komaj vidiva. Vladimir je popolnoma utonil v svojem delu. Otroka sta že odrasla… Sama si resnično ne želim publicitete”, je tedaj povedala Ljudmila. V tem duhu je nadaljevala svoje življenje, nekateri ruski mediji pa so celo pisali, da je odšla v samostan.

Vladimir Putin je v zvezi s 32-letno nekdanjo gimnastičarko Alino Kabajevo, Ljudmila pa se je očitno odločila kreniti po stopinjah bivšega soproga in si najti mlajšega partnerja.


image (2)

Ljudmila ima iz zakona s Putinom dve hčerki, Marijo in Katarino, rojeni 1984. in 1985. leta, ki živita daleč od oči javnosti. Starša sta jih varovala pred radovedneži, tako sta hčerki študirali celo pod lažnima imenoma. Kot je Putin povedal v intervjuju ameriškemu režiserju Oliverju Stone-u, imata z Ljudmilo že tudi vnučke.

image (3)

Putin je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja delal v KGB-ju, vse dotlej, ko sta se s soprogo vrnila v Sankt Peterburg in je Putin začel delati za rusko Vlado.

Preden se je leta 1983 Ljudmila poročila s Putinom, je delala kot stevardesa za rusko letalsko družbo “Aeroflot”. Tekoče govori francoski, nemški in španski jezik.

Po poroki s skoraj 20 let mlajšim Arturom Očeretny, je v javnost pricurljala tudi novica, da je zakonski par Očeretny kupil vilo v Franciji za 7,46 milijonov dolarjev.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Nata 7 let

    Hi. . . . hi. . . . . . našla si je mlajšega partnerja – ja bravo no – on pa dobro preskrbljeno partnerico – ja, tudi bravo, no !!