Video, ki je razbesnel svet: pedofilija na “gay pridu” se širi po družbenih omrežjih! – TOPNEWS.si

Video, ki je razbesnel svet: pedofilija na “gay pridu” se širi po družbenih omrežjih!

Video, ki je razbesnel svet: pedofilija na “gay pridu” se širi po družbenih omrežjih!

Kot poročajo številni zahodni mediji, video ni zgrozil le konservativno svetovno javnost, temveč, je šokiral tudi številne liberalce.

Posnetek z gay parade v Braziliji, ki te dni kroži po internetu, je dospel tudi v slovenske medije ter zgrozil številne in celo tiste najbolj liberalne.

Namreč, na posnetku je mladoletni 12-letni deček, ki je pomanjkljivo oblečen, pleše pred precej starejšo publiko transvestitov na “gay paradi” v Sao Paolu, ki se je odvijala 6. junija letos.

To, kar je škandalozno je prav dejstvo, da dečka odrasli moški, oblečeni v ženske, spodbujajo k takemu plesu in ga pohotno gledajo in uživajo v taki pedofilski sceni, ki preprosto vodi v blaznost. Namreč, to ni edini tovrsten posnetek mladoletnika, ki sodeluje na “gay” paradi, saj na primer v Švedski, na “gay pridu”, sodelujejo tudi otroci, ki še hodijo v vrtce. Dovolj je že, če v google vpišete “gay pride child”, se boste prepričali, da mladoletnike še kako izkoriščajo za deviantne “pride” namene, pa se logično postavlja vprašanje, ali bodo zahodne vlade pod pritiskom javnosti le krenile v akcijo, da bi z ustrezno zakonodajo preprečile javno propagiranje tovrstnega početja in ustrezno sankcionirale pedofilijo? Ljubezen je ljubezen, mar ne??? Posredujete video!

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Airways 7 let

    Spoštovani gospod Vodušek hvala za informacije. Se vidi, da so istosoplni bolani v glavo. Normalen človek tega otroku ne bi počel. Zdaj pa samo eden naj reče, da to niso pokvarjeni možgani oziroma moralno totalno zavrženo! Če imaš nekoga resnično rad, ga ne boš silil v škodljive spolne prakse. Nekoč je na urgenco prišel mlad fant, ki bi kmalu umrl zaradi zastrupitve, ker je imel raztrgano debelo črevo, zaradi spolnega odnosa v zadnjično odprtino. Bakterije vdrle v krvni obtok, preostalo telo…