(VIDEO) Agent MI5 na smrtni postelji priznal, da je ubil princeso Diano! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Agent MI5 na smrtni postelji priznal, da je ubil princeso Diano!

(VIDEO) Agent MI5 na smrtni postelji priznal, da je ubil princeso Diano!

Po pisanju Yournewswire.com, je upokojeni agent MI5, John Hopkins (80), priznal celo vrsto neverjetnih ubojev, odkar so ga odpustili iz bolnice v Londonu. Povedal je, da mu je preostalo nekaj tednov življenja in da ne želi umreti brez, da bi povedal resnico.

Hopkins trdi, da je bil vključen v izvedbo 23-ih ubojev britanske obveščevalne agencije med leti 1973 in 1999, vključno z ubojem princese Diane. Hopkins, ki je 38 let delal kot operativec za MI5, trdi, da ga je ta služba pogosto uporabljala za izvedbo diskretnih ubojev posameznikov, za katere je bila ocena, da predstavljajo nevarnost za Združeno Kraljestvo.

Usposobljen kot strojni inženir in strokovnjak za oborožitev, Hopkins, trdi, da ima veliko izkušenj s konvencionalnimi metodami ubijanja, vključno s kemikalijami in strupi. Britanski obveščevalec trdi, da je bil del celice, ki je štela 7 operativcev, ki so izvajali politične atentate v Veliki Britaniji. Večina žrtev so bili politiki, aktivisti, novinarji in vodje sindikatov.

Za princeso Diano je dejal, da je bila edinstvena med žrtvami in edina ženska, ki jo je kdaj ubil, kot tudi edina oseba iz kraljeve družbe. Prav tako je princesa Diana edina žrtev, katere smrt je naročila kraljeva družina sama. Hopkins je povedal, da se počuti “ambivalentno” zaradi smrti princese Diane. Po eni strani je bila princesa Diana “lepa, ljubezniva ženska,” ki si ni zaslužila prekinitve življenja, vendar je po drugi strani, tako Hopkins, ogrozila britansko krono.

“Kraljeva družina je imela dokaze, da se Diana namerava ločiti od Charlesa. Vedela je preveč kraljevskih skrivnosti. Moj šef mi je dejal, da Diana mora umreti. Ukaz je prejel neposredno od princa Philipa in morali smo to izvesti tako, da je bilo videti kot nesreča. Nikoli prej nisem ubil ženske, še manj pa princese, vendar sem izvršil ukaz. Naredil sem to za kraljico in državo. Naslednja faza na visokem nivoju zarote je vključevala medije, ki so opravili svoj del posla.

Bila je to dobro organizirana in vodena operacija. Britanski novinarji so odgovorni urednikom, ki odgovarjajo oligarhom, ki se želijo približati dvoru in biti blizu družine zločincev v Buckinghamski palači. “V Britaniji ni svobodnega tiska”, je dejal Hopkins.

Bivši obveščevalec preživlja svoje zadnje dni doma. Dejal je, da pričakuje, da ga bodo po njegovem priznanju priprli. Hopkins je pojasnil, da bo vsaka preiskava o aferi, težko dokazljiva in “zelo komplicirana”, saj obstaja nekaj pisnih zapisov o tajnih aktivnostih MI5, vendar je “večina mojih kolegov že mrtvih”.

Najpomembnejša priča o uboju princese Diane je Hopkinsov šef, ki je umrl zaradi srčnega infarkta leta 2000, princ Philip “seveda nikoli ne bo obtožen. Če bi princ Philip kdaj dopustil, da ga pregleda psihiater, sem prepričan, da bi dobil diagnozo psihopata. Poseduje vse mračne triade.

“Na vprašanje, zakaj ni zavrnil ukaza glede uboja princese Diane, je Hopkins pojasnil: “Mi v službi MI5 prisežemo na zavezo Kroni. V najboljšem primeru, če bi zavrnil izvršitev ukaza, bi bil razglašen za izdajalca, nato pa bi mi uničili življenje”.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)