(VIDEO) Trumpov tast je vrstnik predsednika ZDA: Na las sta si podobna! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Trumpov tast je vrstnik predsednika ZDA: Na las sta si podobna!

(VIDEO) Trumpov tast je vrstnik predsednika ZDA: Na las sta si podobna!

Ameriška prva dama Melania Trump se je v nedeljo, štiri mesece po tem, ko je Donald Trump postal predsednik ZDA, končno vselila v Belo hišo. Melania je s sinom Barronom prišla v spremstvu svojih staršev.

Melanijevi starši, Viktor in Amalija Knavs, ki živita v New Yorku, vsako leto odhajata v Slovenijo. Pričakuje se, da se bosta Knavsova pogosto pojavljala v Beli hiši, saj sodelujeta pri vzgoji vnuka Barrona. Par se za zdaj ne namerava preseliti v Washington.

Ko sta Amalija in Viktor Knavs izstopila z letala na letališče, so se njune fotografije razširile po interntu. Razlog pa je bil malce bizaren. Številni uporabniki interneta so namreč začeli Melanijevega očeta primerjati z ameriškim predsednikom Donaldom Trampom.

“Doslej nisem imel predstave, kako je videti Melanijev oče. In …”, je napisal neki tviteraš, na kar so se odzvali številni komentatorji šokirano in začeli razpravo o tem, kako sta si Trump in Viktor močno podobna in da se podobno oblačita.

portal Babe.net piše, da ima Viktor 73 let, kar je samo tri leta več kot soprog njegove hčerke Melanie. Tviteraši pa so šli še malce naprej in se začeli spraševati, ali to pomeni, da je imela Melania slab in hladen odnos z očetom, pa je v Trumpu našla “zamenjavo” za očetovski odnos.

Nekateri so celo navedli citat iz CNN-ovega teksta, v katerem strokovnjak pojasnjuje, zakaj smo vse bolj nagibamo najti partnerja, ki je podoben enemu od naših staršev.

“To se najpogosteje dogaja, če ste se v otroštvu počutili zavrnjene ali zapostavljene s strani starša in se s tem še sedaj niste sprijaznili. Tako se podzavestno želite “vrniti” v ta čas in nadoknaditi del, ki ga ocenjujete kot izgubljen. Tako najdete partnerja s katerim imate to, kar niste”, je analiziral CNN-ov strokovnjak.

Morda so šli uporabniki Twitterja malce predaleč, je pa dejstvo, da zaradi načina oblačenja ali starosti, Melanijev oče resnično malce spominja na svojega zeta Trumpa.

Veleposlaništvo Rusije v ZDA je danes potrdilo, da prvič v zadnjih 25-ih letih ni prejelo čestitke s strani ameriških oblasti, ob priložnosti Dneva Rusije.

“Lahko potrdimo, da z ameriške strani nismo prejeli čestitke ob priložnosti Dneva Rusije. To je prvič, kolikor se spomnimo. Sklep naredite sami”, je povedal predstavnik Veleposlaništva Rusije v Washingtonu Nikolaj Lahonin.

Pred tem sta dva diplomatska vira sporočila, da prvič v zadnjih 25-ih letih Veleposlaništvo Rusije v ZDA ni prejelo čestitke z ameriške strani, ob priložnosti Dneva Rusije, ki se praznuje 12. junija.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Nata 7 let

    Nosim očala. Že veliko let. Do sedaj sem bila prepričana, da z njimi kar dobro vidim. Vsaj pri branju not nimam težav. no !!
    Ampak, če sta si pa ta dva podobna, bom pa morala prositi za donacijo. Za nova očala.