(VIDEO) VV Faktor o tem, kako bo Damjan Murko nekoga za “jaj..” in kandidiral za predsednika države – TOPNEWS.si

(VIDEO) VV Faktor o tem, kako bo Damjan Murko nekoga za “jaj..” in kandidiral za predsednika države

(VIDEO) VV Faktor o tem, kako bo Damjan Murko nekoga za “jaj..” in kandidiral za predsednika države

Štajerski slavček Damjan Murko, ki velja, kot pravi Aljuš Pertinač, “za enega najboljših v Sloveniji, v “produciranju” novic o samem sebi”, je po tem, ko se še ni polegel prah oziroma posušilo črnilo na pisanju tabloidov, da prejema socialno pomoč, znova presenetil. Tokrat z napovedjo, da bo kandidiral za predsednika države. O socialni pomoči, ki naj bi jo uporabljal za nakup luksuznih stvari, sta v oddaji VV Faktor govorila Aljuš Pertinač in Ivan Simič, danes pa bosta o njegovi napovedi predsedniške kandidature in o predsedniških volitvah govorila Bojan Požar in Tino Mamič.

Aljuš Pertinač: “Ti si napovedal, da je Damjan Murko izjavil, da bo nekoga za jajca, zdaj smo pa slišali v pesmi, da samo, če vidi penis pa že zbeži iz sobe, ne. Tako, da to dvoje mi ne gre skupaj, jaz mislim, da je on en “nakladač”, da ne bo nobenega za jajca in da ni tako samozavesten glede svoje moškosti, tako kot sicer pravi, če ne, se ne bi ustrašil tega penisa in ušel. Če je pesem avtobiografska, tako kot pravi, lahko da ni. Dopuščam možnost, da ni.

VV Faktor: Damjana Murka so razjezili Svet24, Žurnal in Lady, ki so objavili, informacijo o tem, da dobiva socialno pomoč in poje okoli za denar, 700 evrov minimalno za njegov nastop. On se je razjezil in dejal, da ni prejemnik socialne podpore. “Opravljivci”, kot jih imenuje so mu očitali, da živi od socialne podpore, ki jo zapravlja za luksuzne stvari.

Ivan Simič: “Ja, ne vem, kako lahko socialno podporo zapravljaš za luksuzne stvari. To je prav zadeva, ki mi ne gre skupaj…. Kar se pa tiče njegove socialne podpore, o kateri je govora, mene spet isto, kar me zmeraj moti. Tisti, ki je to informacijo dal ven, naj pokaže dokaz, naj pokaže eno odločbo Centra za socialno delo. Kar takole počez govoriti in nekoga obtožiti za neke zadeve, ni prav, In če je to bil tudi novinar, jaz vem, kako novinarji reagirajo, ko njim stopiš na rep in zaradi tega naj bodo oni tudi obzirni do drugih. In dokler jaz ne bom videl odločbe, da Murko res dobiva socialno podporo, jaz tega ne verjamem. Povedal je, da svoje nastope zaračunava, da izdaja račun oziroma kot je povedal sam, to obračunava kot avtorsko delo, jaz upam, da je to vse pravilno in da Davčna uprava ne bo imela nobenih pomislekov. Murka ne poznam osebno, bral sem marsikaj o njemu, ampak mislim, da je vse to bolj kot “šov”. Predvsem pa dokaz ljudem, da pač zagrabijo vsako zadevo, ki se pojavi o njem in očitno ima, vsaj do sedaj sem mislil, da ima zelo visoko toleranco in da ga te zadeve ne prizadenejo, torej s to socialno podporo ga je očitno prizadelo in zaradi tega menim, da ne gre za socialno podporo”.

Aljuš Petrinač: “Damjan Murko je pač eden najboljših v Sloveniji v “produciranju” novic o samem sebi. In jaz ne bi dvakrat rekel, da ni on sam obvestil teh tabloidov, da prejema socialno podporo, zato da je sedaj lahko zanikal, da prejema socialno podporo. On se dejansko dela norca iz samega sebe in očitno od tega dobro živi…”


logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    xtc 7 let

    Ko standardi padejo na tak nivo kot je Murko inŠarec:Potem je mentalno zdravje naroda pod vprašajem: