Vsi govorijo o Macronovi ženi, poglejte njeno hči: V šolo je hodila z očimom in ga klicala bedak! – TOPNEWS.si

Vsi govorijo o Macronovi ženi, poglejte njeno hči: V šolo je hodila z očimom in ga klicala bedak!

Vsi govorijo o Macronovi ženi, poglejte njeno hči: V šolo je hodila z očimom in ga klicala bedak!

Emmanuel Macron je star 39 let, njegova soproga Brigitte je od njega starejša 24 let. Ko sta se spoznala je bil njen učenec, star 16 let. Že takrat ji je obljubil, da jo bo poročil. To je zgodba o francoskem predsedniku, ki jo že vsi poznajo. Manj znano pa je dejstvo, da ima Brigitte tri otroke in celo sedem vnukov.

Prva dama Francije je pred zvezo z Macronom bila poročena z bankirjem Andre-Louisom Auzierjem, s katerim ima tri otroke. Sina Sebastiena (41) in dve hčerki Laurence (40) in Tiphaine (33). Hči Laurence je Macronov letnik in je bila v srednji šoli sošolka svojega očima Emmanuela in ga je v času šolanja klicala bedak. Enkrat je o Macronu dejala: “V mojem razredu je bedak, ki ve vse o vsem.” Laurence je danes kardiologinja in ima tri otroke.

Bankir Andre-Louis je izvedel resnico o zvezi svoje žene z mladoletnim Macronom šele po tem, ko so ga sosedje opozorili, da mladi Macron redno zahaja v njihovo hišo. Takoj ko je izvedel resnico, se je odselil iz družinskega doma. Izgubil je zveze, ugled in denar. Par se je ločil leta 2006. Naslednje leto sta se Brigitte in Macron poročila.

makron1

Sebastien je študiral v Državni šoli za statistiko in analizo informacij. Delal je v Inštitutu v Parizu, sedaj pa dela v globalnem podjetju “Kantar Health”. Je poročen in ima dva otroka.

makron3

Od vseh treh otrok Brigittina hči Tiphaine najbolj hvali Macrona

Tiphaine je študirala pravo. Tudi ona kot njen brat ter sestra so se angažirali v Macronovi predvolilni kampanji. Od vseh treh Brigittinih otrok Tiphaine najbolj hvali Macrona. Tudi Tiphaine je mati dveh otrok.


Macron o otrocih svoje soproge in njenih vnukih vedno govori z veliko ljubezni. Pravi, da sta se z Brigitte odločila, da ne bosta imela svojih lastnih otrok in meni, da ta odločitev ni bila sebična.
“Ne potrebujem bioloških otrok in vnukov, da bi jim nudil več ljubezni, kot trenutno dajem Brigittinim otrokom in vnukom. Naša družina je moja baza in moj zid”, je dejal Macron, piše Voici.fr.
Včeraj pa je prvo damo Francije napadel “Charlie hebdo”, nakar se je francoska javnost razjezila in to ocenila kot sramoto.

Uporabniki interneta so ocenili naslovnico nove izdaje satiričnega tednika Charlie hebdo kot seksistično, ki je objavil karikaturo novega predsednika Francije Emmanuela Macrona (39) s soprogo Brigitte (64), ki je visoko noseča.

Francoski Express je na svoji spletni strani objavil komentarje uporabnikov, da je karikatura Brigitte Macron, ki je 24 let starejša od soproga, “seksistična” in da take karikature “verjetno nikoli ne bi narisala ženska”.

Pod karikaturo je napis: “On (Macron) bo ustvarili čudež!”. “Ta teden vam Charlie hebdo odkriva, da je vse možno v naslednjih petih letih predsednikovega mandata”, je ironično zapisal satirični tednik.

makron4

“Vemo, da je ona starejša od njega, pa kaj! Zakaj ne narišete karikaturo moškega, ki ima veliko mlajšo ženo? Sramota! – je eden komentarjev na internetu. To je navaden seksizem. Charlie hebdo je nizko padel, so zapisali drugi uporabniki interneta.

Brigitte Macron je aprila letos izjavila, da jo zelo prizadenejo žalitve v medijih na njen račun.

Charlie hebdo, ki je bil pred dvema letoma tarča terorističnega napada, v katerem je umrlo nekaj karikaturistov, je zapisal, da bo nadaljeval s pisanjem enake kritike in predrznostjo ter ocenil, da se moramo vsi vsemu smejati.

logo-topnews (1)

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    xtc 7 let

    nAROD;KI VOLI PREŠUŠTNIKE IN OTROCI ;KI PODPIRAJO MAMO V SKOKIH ČEZ PLOT_TAK NAROD NIMA PRIHODNOSTI_VSAJ M ORAlne ne;ostalo pa pride s tem: