Trump navdušen nad kanclerko Merklovo: Imela sva neverjetno kemijo – TOPNEWS.si

Trump navdušen nad kanclerko Merklovo: Imela sva neverjetno kemijo

Trump navdušen nad kanclerko Merklovo: Imela sva neverjetno kemijo

Ameriški predsednik Donald Trump je izjavil, da je imel, med vsemi svetovnimi liderji, s katerimi se je sestal, “najboljšo kemijo” z nemško kanclerko Angelom Merkel, kar pa seveda ni pričakoval.

“Eno najboljših kemij sem imel z Merklovo… In menim, da je nekdo med fototerminom vzkliknil “rokuj se z njo, rokuj se z njo”. Vendar, tega nisem slišal. Z njo sem se do takrat rokoval že štirikrat, saj sva bila skupaj že dolgo časa”, je dejal Trump.

Ko so ga novinarji vprašali, ali je pričakoval, da bo občutil tako “dobro kemijo” z nemško kanclerko, je Trump odgovoril, da ne gre za razliko v stališčih glede vprašanja vplačevanja finančnih sredstev v Nato proračun, niti za vprašanja imigracije.

“Imela sva neverjetno kemijo. In ljudje so mi dali priznanje za odlično kemijo tudi z vsemi ostalimi svetovnimi liderji, vključno s predsednikom Egipta, Abdelom-Fattahom el Sisijem”, je dejal Trump.

Ameriški predsednik Donald Trump se je sestal z nemško kanclerko Angelo Merkel sredi marca v Washingtonu, vendar so takrat mediji poročali, da se ni želel rokovati s kanclerko Merklovo pred novinarji.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)