Kaj najraje jesta Putin in Trump? Nikoli ne bi vstopila v isto restavracijo! – TOPNEWS.si

Kaj najraje jesta Putin in Trump? Nikoli ne bi vstopila v isto restavracijo!

Kaj najraje jesta Putin in Trump? Nikoli ne bi vstopila v isto restavracijo!

Nestrpnost med Rusijo in ZDA obstaja že vrsto let, vendar pa je zanimivo dejstvo, da celo njuna voditelja Vladimir Putin in Donald Trump jesta popolnoma različno hrano.

Po pisanju Popsugar Celebrity in Komsomolskaye Pravde je zanimivo, kaj najraje jesta predsednika obeh super sil ZDA in Rusije. Po ničemer se ne razlikujeta od navadnih smrtnikov.

Ruski predsednik Vladimir Putin je ljubitelj zdrave prehrane. Slednje je odkrila javnosti kar njegova bivša soproga v svoji knjigi, ki jo je izdala pred nekaj leti. Putin ima rad zelenjavo, kot je paradižnik, kumarice in zelene solate. Za zajtrk ima običajno ruski predsednik rad različne kaše, kislo mleko in med.

Čeprav ima za kosilo zelo rad jagnjetino, se Putin vse bolj pogosto odloča za ribo. Po drugi strani, pa je ruski predsednik popolnoma ravnodušen do sladkarij. Glede tega obstaja tudi izjema, namreč obožuje sladoled, ki je njegova velika strast.

Na prvi pogled lahko dobimo vtis, da Putin je le običajno hrano in da ni izbirčen, vendar temu ni tako. Njegova bivša soproga Ljudmila Putin ga je opisala kot zelo izbirčnega pri prehrani in v zvezi s tem povedala, da v kolikor se na njegovem krožniku najde samo nek “detajl”, ki mu ni všeč, bo zavrnil celoten obrok.

Na uradnih sestankih Vladimir Putin je malo in hitro, nekateri njegovi kolegi slednje pojasnjujejo, da ruski predsednik samo opravlja svoje delo.

Na drugi strani je ameriški predsednik Donald Trump v nedavnem intervjuju za CNN odprto govoril o svoji nagnjenosti k hitri prehrani.

“Sem zelo pedantna oseba. Rad imam čistočo, vendar menim, da je bolje, če grem v restavracije s hitro prehrano, kot pa v take, ki imajo malo obiska in ki ne vedo, od kod izvira njihova hrana. Sicer pa v takih restavracijah obstajajo določeni standardi”, je dejal Trump.

Predsednik Trump ni velik ljubitelj zajtrka. Ob neki priložnosti je dejal: “Moj glavni obrok je večerja.” Vendar pa. če že mora zajtrkovati, potem se odloči za slanino, jajca ali kosmiče.

Predsednik ZDA je prav tako govoril o svoji ljubezni do mesa. Enkrat je celo na televiziji pripravil zrezek skupaj s poslovno žensko in kulinarično blogerico Martho Steward in povedal, da ima rad sendviče z mesom, ki jih zelo pogosto je. In prav zares je večkrat objavil tudi fotografije s sendviči in pomfritom iz restavracij hitre prehrane, kot tudi z ocvrtim piščancem.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    xtc 7 let

    Jep!
    Kozje j*** so navdušeni nad ovčetino in jagnetino: