Putin nad članice zvezo NATO: Kimajo z glavami kot lutke, nihče pa ne predloži dokazov o napadu s kemičnim orožjem! – TOPNEWS.si

Putin nad članice zvezo NATO: Kimajo z glavami kot lutke, nihče pa ne predloži dokazov o napadu s kemičnim orožjem!

Putin nad članice zvezo NATO: Kimajo z glavami kot lutke, nihče pa ne predloži dokazov o napadu s kemičnim orožjem!

ZDA so kršile mednarodno pravo, ko so izvedle zračni napad na sirsko letalsko bazo, brez da bi predstavile dokaze, da je vlada v Damasku uporabila kemično orožje, je izjavil ruski predsednik Vladimir Putin.

“Kako so se odzvali NATO zavezniki? Vsi so kimali z glavami kot lutke, ne da bi analizirali dogodke. Kje so dokazi, da so sirske sile uporabile kemično orožje? Ni jih. Ali je bilo kršeno mednarodno pravo? Seveda, bilo je. To je dejstvo”, je dejal Putin.

Putin je poudaril, da je bil brez odobritve Varnostnega sveta OZN, izveden napad na suvereno državo.

“Kljub temu, da gre za vprašanje jasne kršitve mednarodnega prava, so se vsi NATO zavezniki s tem strinjali, to sprejeli in začeli kimati z glavami v znak odobravanja”, je dejal Putin pred prihodom ameriškega državnega sekretarja v Moskvo.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    xtc 7 let

    Putin je pač lažnivec ;kot vsak komunist;spomnite se kako so Rusi lagali ;da v Afgnistanuniso uporabljali kemičnega orožja;čeprav so slike kazale vse drugo:Lažnivci enkrat;lažnivci vedno: