Ivanka je pohvalila očeta za napad na bazo v Siriji, nato dobila lekcijo novinarja CNN! – TOPNEWS.si

Ivanka je pohvalila očeta za napad na bazo v Siriji, nato dobila lekcijo novinarja CNN!

Ivanka je pohvalila očeta za napad na bazo v Siriji, nato dobila lekcijo novinarja CNN!

Hčerka ameriškega predsednika Donalda Trumpa in svetovalka v Beli hiši Ivanka Trump je na Twitterju komentirala očetov ukaz raketnega napada na letalsko bazo v Siriji.

“Časi, v katerih živimo zahtevajo sprejemanje težkih odločitev. Ponosna sem na očeta, ker je zavrnil sprijaznitev z groznimi zločini proti človeštvu,” je napisala Ivanka na svojem Twitter profilu.

Ameriški predsednik Donald Trump je v četrtek sprejel odločitev, na podlagi katere je bil izveden raketni napad na vojaško letalsko bazo v sirski pokrajini Homs.

Za tako potezo se je odločil po izvedenem napadu s kemičnim orožjem v Idlibu, za katerega ZDA dolžijo režim predsednika Sirije Bašarja al Asada.

Novinar CNN-a Jake Tapper se je odločil, da bo odgovoril Ivanki preko Twiterja in lepi dami očital pomembno lekcijo na način, da ji je postavil vprašanje, s katerim je namignil na to, da bi predsednik Trump “če mu je res hudo glede žrtev teh “groznih zločinov proti človeštvu”, sprejel sirske begunce, namesto, da samo meče bombe na letalsko bazo”.

“Ivanka Trump, kaj misliš o tem, da je tvoj oče predlagal prepoved vstopa sirskim beguncem v ZDA? Ali vidiš, kakšno neskladje? Hvala,” je novinar CNN Jake Tapper vprašal Ivanko preko Twitterja.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    xtc 7 let

    kDOR VIDI V TEM LEKCIJO JE IDIOT:Trum je samo onemogočil izvajanje nadaljnih napadov z tega kraja:Zakaj bi moral sprejemati begunce od tam?
    Naj pomagajo osvoboditi domovino vržejo Assada ;islamiste in postavijo vlado:Ne vem kaj bi počeli v ZDA inEU: