Mencinger: “Osnovni problem Slovenije je ubogljivost…Včasih je EU potrebno reči ne!” – TOPNEWS.si

Mencinger: “Osnovni problem Slovenije je ubogljivost…Včasih je EU potrebno reči ne!”

Mencinger: “Osnovni problem Slovenije je ubogljivost…Včasih je EU potrebno reči ne!”

 

 

COMMENTS

Wordpress (2)
 • comment-avatar
  xtc 7 let

  Pustimo sedaj EU OB STRANI:
  Tukaj velja parafrizirati Mencingerja_Problem Slovenije je ;da ljudi kot je Mencinger (škodljivce narodu in državi) ne zna poslati na sodišče in zapor(kot je na to opomnil že novinar Kovač):Gre za nacionalne škodljivce in izdajalce naroda in njegovih interesov:Mencinger uteleša vse čemur se reče sovražbnik naroda in države(v ekonomskem smislu pa tudi političnem)
  In osnovni problem Slovenije je ta ;da dokler bo sledila takim lažnim prerokom;se bomo utapljali v lastnem d******;oni pa si bodo filali žepe na naš račun:

 • comment-avatar
  APMMB 7 let

  Mencinger je pokvarjenec, dvoličnež.
  Prav gotovo ve, da je komunizem poguben za človeštvo. Toliko empirika je, da ve, da vse kominsitčne države porpadejo, saj ustvarjajo mnogo manj, kot trošijo.Če pa se že približajo k ravnotežju, potem zavlada neverjetna revščini takšna, kot je na Kubi.
  Pokvarjeni prevarant točno ve, da komunistično gospodarstvo, kakršnega uganjamo v Sloveniji, ko smo osnovnemu zlu komunizmu dodali še tajkunstvo, je pogubno. Sam je majhni tajkunčič, Takšen je pač njegov inteligenčni domet, ki je edini v Sloveniji privatiziral javno lastnino, del univerze in sedaj zavaja ljudi, da je nejgov ukradeni inštitut, del univerze.
  Seveda je nejgova naloga, da svari nevedneže pred krutim kapitalizmom in pred zlobno Evropo, ki diktira ubogim Slovencem in jih vodi v prepad, zato,da lahko njegova roparska drušćina iz Foruma 21 krade, ropa in pustoši Slovenijo.
  Ta pokvarjenec sicer hlini sktomnega človeka, sicer pa se druži z barabami Foruma 21, ki mu načeljuje Milan Kučan in ki združuje vse slabo, kar Slovenija premore.
  Je svetovalce, idejni oče barabij, ki jih forumaši počno.
  Nasedati takšnemu lopovu ni dobro, saj nas vodi v prepad.