Cerar prepričan, da dobro gospodari z javnimi financami – TOPNEWS.si

COMMENTS

Wordpress (5)
 • comment-avatar
  xtc 7 let

  Ko vam Cerar nekaj trdi ,da je dobro,je malodane jasno,da je stanje porazno,katastrofalno oz. uničujoče.
  Ne nazadnje,kako dobro krmari v javnih financah,je zadnji njegov izlet s Falconom v Pariz in to zaseben na račun davkoplačevalcev,nato kako rase zadolženost in javni dolg države,kako se popušča JS in meče kupe denarja vanj namesto da bi ga krćili pa še raste,da gospodarstvo kljub gospodarski rasti vse bolj razpada in se seseda.
  Skratka Cerar je človek za katerega se sprašujem,kako je prišel do vseh naivov,saj je jasno vidno,da z njegovo glavo in miselnostjo nekaj ni uredu,že po govoru pa vidiš ,da ima človek hude miselne omejitve in zmožnost razmišljanja,saj so govori dobesedno podobni govorom devetošolca,ki pod mizo skriva plonk listek.Da je človek hudo nesposoben,pa je videti iz konferenc,ko ga vprašanja vržejo iz tira in ponavlja ene in iste stvari kot kak kakadu,oz. iz vprašane teme vedno zaide vstran na eno in isto pesem moraliziranje in hvaljenje politične stabilnosti in dosežkov,ki ne obstajajo.
  Skratka,je pa še ena stvar ,ki govori v prid temu,da je s Cerarjem nekaj hudo narobe,je kup žensk s katerimi se je razšel,neuradno naj bi se skregal tudi z zadnjo spremljevalko in kaj govorijo bivše o njemu,kdor je prebral njihove hvalnice,ve ,da babnice lažejo na debelo in da govorijo eno mislijo pa si povsem drugo.
  Kdor je prebral njihove hvalnice in izjave je lahko hitro ugotovil kaj Cerar dejansko je.,miselno nedorasel otročič,zelo nesiguren in neodločen,večni dvomljivec živeč v svojem svetu zmožen preživeti le ob podpori klana,drugače pa popolnoma nesposoben voditi bilo kaj oz.za mano potop.

  • comment-avatar
   pajot 7 let

   Vsak povprečen psihiater bi o njem podal oceno: narcisoiden,razvajen mamin sinko.

   • comment-avatar
    tohuvabohu 7 let

    Problem Cerarja je, da ga je mama zanemarjala takrat, ko bi jo najbolj rabil. Revež je mentalno ostal na nivoju 11-letnega mulca. Po mojem ni razvajen, ampak zavrt in zakompleksan. Če ne drugega, bi starši morali poskrbeti za njegovo neurejeno zobovje, s katerim zdaj Sloveniji dela sramoto po celem svetu.

  • comment-avatar
   dež 7 let

   Bingo, v nulo, 10+ si zaslužiš za ta komentar.
   Kar je meni še bolj grozno je pa to, da nikogar od njegovih sodelavcev ali SI avtoritet ne moti, oziroma so oportunistično tiho, njegova narcisoidnost in nesposobnost.

 • comment-avatar
  Antonius 7 let

  Kučan je prepričan, da je velik in pošten, Drnovšek je verjel, da njegova pamet presega brezmejenost vesoljskega, Brglez verjame, da je trezen tudi, kadar je poln maliganov, Bratuškova verjame, da ni prepisala prepisanega, …………, Cera pa verjame, da odlično gospodari z javnimi financami, ki jih, ko zmanjka, pokrije na kredit.
  Takile nas imajo za norce, ker nam jih mentalno prizadeti volivci volijo.