Čuš: “Prepričan sem, da imajo v SDS slabo vest in da so ocenili, da so se ustrelili v koleno” – TOPNEWS.si

Čuš: “Prepričan sem, da imajo v SDS slabo vest in da so ocenili, da so se ustrelili v koleno”

Čuš: “Prepričan sem, da imajo v SDS slabo vest in da so ocenili, da so se ustrelili v koleno”

 

 

COMMENTS

Wordpress (5)
 • comment-avatar
  Antonius 7 let

  Čuševo prepričanje o slabi vesti in strelu v koleno v SDS mu je zagotovo bolj slaba tolažba ob spoznanju, da se je z izstopom iz SDS v resnici politikantsko sam ustrelil v koleno.
  Poslanski mandat mu bo hitro minil, potem se bo moral pa mladenič s pomočjo očeta ozreti po kašnem konkretnem delu, da ne bo ostal brezposeln.
  Priimek Čuš je postal slaba popotnica v politiki. Že njegov oče se je neprepričljiv ponujal po vseh političnih strankah in ceneno zapravljal politični ugled družinskega priimka Čuš.

 • comment-avatar
  lukamiha 7 let

  Čuš je izdal stranko sredi mandata, pošteno bi bilo vrniti mandat in ga dati nekomu, ki je tudi šel na volitve kot kandidat za poslanca in zagovarjal njen program!

 • comment-avatar
  Pjotr 7 let

  Bolje bi bilo, ko bi molčal in oddelal svoj mandat v korist tistih, ki ga plačujejo. Potem pa bo tako ali tako izginil s političnega zemljevida, no.

 • comment-avatar
  xtc 7 let

  Čuš je primer povprečnega slovenskega največkrat levega žal pa tudi nemalokrat desnega politika(posledico pa Slovenijo v gnoju do vratu),gre za bolestno ambiciozne,po možnost še z kakimi univerzitetnimi papirji podkrepljene,gobcače,nesposobneže,živeče na tujih plečih ali obešene na državne jasli tako ali drugače,precenjujoči soj umski potencial in zmožnosti ter razumno razgledanostjo v pomanjkanju.
  Prepričani so ,da so malodane božji odposlanci v resnici pa velikokrat nesposobni oportunistični škodljivci,ki svojor+++ prodajo najboljšim ponudnikom ali pa jim njihov ego zrase preko vseh meja razuma in nato postanejo neki nove Mesije.
  Kar se tiče mamil pa tole,ve se ,da so zelo razširjena med levimi politiki,,celo med sodnki ,policisti in še kom,seveda pa tudi del desnih ni imun na to.Seveda pa je treba vse take politike,vključno z takimi kot je Čus poslati iz politike
  Seveda je sedaj on čist drugi pa umazani tak papir lahko dobi vsak za pravi denar.
  Dejstvo pa je tako vsi politiki uslužbenci JS,TOŽILCI,SODNIKI,POLICISTI USLUŽBENCI dz,zdravniki-bi morali opraviti test na deroge vsake par mesecev na štiri npr.Če si pozitiven izgubiš službo takoj,večna prepoved v kakršno koli državno službo in vstop ali obstanek v politiki.
  Seveda se jemljejo kot vzorci lasje in to se pošlje na vsaj na tri neodvisne institucije.,ki to uradno pregledajo vsaj dve morajo biti iz tujine.in zaprisežene pred sodiščem.

 • comment-avatar
  Vrhovni sodnik 7 let

  Pozivam vse komentatorje z Nova24 TV, da se preselijo na Voduškov portal in tukaj komentirajo, ker na portalu Nova24 TV, niso sposobni ali pa tega ne želijo, ali so portal prevzeli lewaki, da nam bi omogočili normalno komentiranje, ker zdaj kakor imajo urejeno, še cigani ne bi komentirali, pa naj mi cigani oprostijo za te besede.