Nad čem je Donald Trump najbolj navdušen v Beli hiši? – TOPNEWS.si

Nad čem je Donald Trump najbolj navdušen v Beli hiši?

Nad čem je Donald Trump najbolj navdušen v Beli hiši?

New York Times se je dokopal do “insiderskih” informacij o tem, kako se po šestih dneh bivanja v Beli hiši počuti predsednik ZDA Donald Trump.

Novi predsednik ZDA se je znašel na popolnoma neznanem področju v Beli hiši in se na novo življenje hitro navaja. Trumpov vsak dan v Washingtonu je zelo zanimiv in predsednik je zelo navdušen, saj mu sploh ne gre tako slabo, kot je sprva misli, da bo.

Kaj ga je najbolj navdušilo? Seveda so to telefoni! “To so najboljši telefoni, ki sem jih kdaj koli uporabljal v svojem življenju. Besede kar same prihajajo iz mene,” je povedal Trump v enem od intervjujev in dodal da mu nihče ne prisluškuje, niti snema njegovih pogovorov.

Torej, kako pa je videti običajen delovni dan v “novem življenju” Donalda Trumpa?

Zjutraj predsednik Trump vstane nekaj minut pred šesto uro in se najprej odpravi gledat jutranja poročila na televiziji. Potem ko pregleda vse jutranje novice, se napodi na zajtrk v Zahodno krilo Bele hiše in prelista sveže časopise, sproti pa tudi kaj objavi na Twiterju.

Popoldnevi so rezervirani za podpisovanje novih odločitev v Ovalnem kabinetu in sestanke v Zahodnem krilu. Po notranjih informacijah je Donald Trump najbolj impresioniran z Ovalnim kabinetom. Včasih sedi sam v njem, samo opazuje prostor in ga občuduje.
“Včasih povabim družino in sodelavce. Vsi skupaj se zberemo v Ovalnem kabinetu, ga opazujemo in občudujemo” je dejal Trump.

Čeprav je imel predsednik Amerike v prejšnjem domu celo vojsko osebja, ni s seboj v Belo hišo pripeljal nikogar. Novinarji pišejo, da do obstoječega osebja nima nikakršnih zamer.

“To je prečudovita hiša, zelo elegantna. Če bi samo vedeli, kako se počutim, ko spim v isti sobi, v kateri je nekoč spal Abraham Lincoln,” je povedal Trump in zaključil:

“Seveda, da je sedaj vse drugače, vendar jaz sem srečen. To je čista eleganca, to je zgodovina!”

K.R.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)