Trump: V Washingtonu je zmanjkalo svečanih oblek za mojo inauguracijo – TOPNEWS.si

Trump: V Washingtonu je zmanjkalo svečanih oblek za mojo inauguracijo

Trump: V Washingtonu je zmanjkalo svečanih oblek za mojo inauguracijo

Trgovci v Washingtonu so se sporekli z bodočim predsednikom Donaldom Trumpom, ki trdi, da so vse prodajalne razprodale večerne obleke za njegovo inauguracijo, ki bo 20. januarja.

Bodoči predsednik ZDA je za The New York Times dejal: “Imeli bomo neverjetno inauguracijo, ki bo morda postavila novi rekord. Udeležilo se je bo veliko filmskih zvezd in zvezd iz sveta showbusinessa. Vse večerne obleke v Washingtonu so že rasprodane. Težko je najti popolno obleko za to inauguracijo”.

Na to se je takoj odzvala Marta Slagle, podpredsednica in generalna menedžerka “Neiman Marcusa,” in za Washington Post izjavila, “da imajo potencialni kupci pri njih na izbiro več kot 1.000 večernih oblek”. Prezaloženi smo s prelepimi večernimi oblekami, je pokomentirala Trumpovo izjavo.

Tudi ostali butiki v mestu so prežaloženi z večernimi oblekami. Vedno imamo obleke, je dejala Krista Johnson, lastnica trgovine z dizajnersko obleko “Ella Rue”. In tudi, če sedaj pride 1000 ljudi, imamo izbiro.

Nekaj drugih trgovin, vključno z “Nordstrom”, “Rent The Runway” in “Michael Kors,” so potrdili, da imajo na raspolago zadostno število oblek.

K.R.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)